can u github your project so i can run and then i can give u solutionArkadaşlar ben bir proje yapıyorum. Mantığı şu;
Benim bir kullanıcı panelim var eğer kullanıcı giriş ekranını doğru girerse bu isimde bir "WLApp.exe" çalıştırıyorum bu çalıştırdığım "data" adında dosya ile birlikte çalışıyor.
Bunu giriş Forumuna girmeden dosya konumunda açılınca da açılabiliyor ben "data" dosyasını gizlemek istiyorum dışardan giriş yapılırsa açılmaması için.
Yapmak istediğim şey ise "data" dosyasını kullanıcı doğru girerse "WLApp.exe" konumuna oluşturmasını nasıl yaparım ?
Arkadaşlar ben bir proje yapıyorum. Mantığı şu;
Benim bir kullanıcı panelim var eğer kullanıcı giriş ekranını doğru girerse bu isimde bir "WLApp.exe" çalıştırıyorum bu çalıştırdığım "data" adında dosya ile birlikte çalışıyor.
Bunu giriş Forumuna girmeden dosya konumunda açılınca da açılabiliyor ben "data" dosyasını gizlemek istiyorum dışardan giriş yapılırsa açılmaması için.
Yapmak istediğim şey ise "data" dosyasını kullanıcı doğru girerse "WLApp.exe" konumuna oluşturmasını nasıl yaparım ?
Windows Form App(.NET Framework) 4.8 Sürüm
Don't understandArkadaşlar ben bir proje yapıyorum. Mantığı şu;
İlla giriş formuna girip kontrol yaptırıp bir program açtıracaksan Process.Start ile diğer programa komut yollaman gerekiyor en basit mantıkta. Ondan sonra Diğer programın içinde komutun doğru olup olmadığını kontrol edersiniz eğer adam dosya konumuna girip elle açtıysa komutsuz çalıştığı için hata verir kendini kapatır. Eğer giriş ekranını geçerse Komutla birlikte açtırırsanız diğer program hata vermeden sorunsuz açtırmış olursunuz. Detaylı yardım edemiyorum çünkü programının nasıl çalıştığı hakkında pek fikrim yok. Detaylı yardım için Discorddan ekle yada sen Discordunu ver bakalımArkadaşlar ben bir proje yapıyorum. Mantığı şu;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?