1 Ara 2022 #1 adbdays A Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 22 3 HİZMET YILI Hocam şu kodlarda a ve b değişkenleri için de if kapısı oluşur mu? şimdiden sağ olun Kod: while (true) { std::cout << "--Lutfen birinci sayiyi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> a; std::cout << "Lutfen ikinci sayiyi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> b; std::cout << "Lutfen yapacaginiz islemi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> islem; if (islem == 'e') { goto stop; } switch (islem) { case '+': std::cout << "Isleminizin Sonucu:" << a + b; break; case '-': std::cout << "Isleminizin Sonucu:" << a - b; break; Moderatörün son düzenlenenleri: 2 Ara 2022
Hocam şu kodlarda a ve b değişkenleri için de if kapısı oluşur mu? şimdiden sağ olun Kod: while (true) { std::cout << "--Lutfen birinci sayiyi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> a; std::cout << "Lutfen ikinci sayiyi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> b; std::cout << "Lutfen yapacaginiz islemi girin//e islem iptal" << std::endl; std::cin >> islem; if (islem == 'e') { goto stop; } switch (islem) { case '+': std::cout << "Isleminizin Sonucu:" << a + b; break; case '-': std::cout << "Isleminizin Sonucu:" << a - b; break;
2 Ara 2022 Konuyu başlatan #2 adbdays A Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 22 3 HİZMET YILI Kankam kodun bi bölümünü attım tam değil de, şu kısmı arttırıp her değişkene değer girişinde birer if kapısı ekleyebilir miyim diye merak ettim. Yoksa Bir alanla sınırlı mı bu öğrenim düzeyimde acaba. if (islem == 'e') { goto stop; } Moderatörün son düzenlenenleri: 2 Ara 2022
Kankam kodun bi bölümünü attım tam değil de, şu kısmı arttırıp her değişkene değer girişinde birer if kapısı ekleyebilir miyim diye merak ettim. Yoksa Bir alanla sınırlı mı bu öğrenim düzeyimde acaba. if (islem == 'e') { goto stop; }
3 Ara 2022 #3 Mehmetkoc991 M Onaylı Üye Katılım 6 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 23 4 HİZMET YILI abim discort nick yaz ordan ekran verirsin anlatırm
16 Ara 2022 Konuyu başlatan #4 adbdays A Üye Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 24 Tepki puanı 1 Ödüller 1 Yaş 22 3 HİZMET YILI Mehmetkoc991' Alıntı: abim discort nick yaz ordan ekran verirsin anlatırm Genişletmek için tıklayın ... karakus.adb#9413 Köpeğin olsun, o konuyu hallettim fakat başka sorunlar var eklersen arada rahatsız eder fikrini alabilirim
Mehmetkoc991' Alıntı: abim discort nick yaz ordan ekran verirsin anlatırm Genişletmek için tıklayın ... karakus.adb#9413 Köpeğin olsun, o konuyu hallettim fakat başka sorunlar var eklersen arada rahatsız eder fikrini alabilirim
10 Şub 2023 #5 Motorhead999 Seçkin Üye Katılım 7 May 2020 Mesajlar 397 Çözümler 10 Tepki puanı 48 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Bu kodlar için herhangi bir if kapısı ekleyemezsin