4 May 2020 #1 Novaytre tr1p Süper Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 640 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI C++ dilini öğreneceğim ve bu hile olayları için pointer falan filan. Udemy'den kurs almayı planlıyorum en uygunu hangisidir Discordunuz varsa verin bi tartışalım ya da siteden özelden yardımcı olabilecek birileri varsa aşırı derecede mutlu olurum.
C++ dilini öğreneceğim ve bu hile olayları için pointer falan filan. Udemy'den kurs almayı planlıyorum en uygunu hangisidir Discordunuz varsa verin bi tartışalım ya da siteden özelden yardımcı olabilecek birileri varsa aşırı derecede mutlu olurum.
4 May 2020 #2 Depay D Death is not the greatest loss in life Seçkin Üye Katılım 27 Ağu 2019 Mesajlar 302 Çözümler 4 Tepki puanı 26 Ödüller 3 6 HİZMET YILI Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim.
Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim.
4 May 2020 #3 exici E Üye Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 43 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 34 7 HİZMET YILI echod' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler.
echod' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler.
4 May 2020 #4 L4Bebe L Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 586 Çözümler 3 Tepki puanı 77 10 HİZMET YILI echod' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler hocam deneyeceğim
echod' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler hocam deneyeceğim
5 May 2020 Konuyu başlatan #5 Novaytre tr1p Süper Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 640 Çözümler 1 Tepki puanı 63 Ödüller 6 Yaş 25 6 HİZMET YILI Depay' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim satın alacağım. Insallah bu yolda bana katki saglar Discorddan iletisim kurma sansimiz var mi ?
Depay' Alıntı: Udemy'de Dr. Şadi Evren Şeker'in kursu var hocam fiyatı 35 ₺. Daha önce aldım henüz bitiremedim fakat gayet iyi anlatımı var tavsiye ederim. Genişletmek için tıklayın ... Teşekkür ederim satın alacağım. Insallah bu yolda bana katki saglar Discorddan iletisim kurma sansimiz var mi ?