C# Discord log

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhabalar bir oyun için launcher tasarlıyorum. Oyna butonuna bastığında steam hex, steam nick, discord id, discord nick, ip, altta çalışan exeleri vs. embed lı bir şekilde bu dediklerimi loglamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Yardımcı olur musunuz ?

Örnek :

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
forumda vrüs yazımı gibi şeyler yasak diye biliyorum
ayrıca bu yaptığınız resmen suç

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ne açıdan suç acaba
Merhaba,
Kişisel bilgilere erişme hakkı, bilişim alanında Statik ve Dynamic IP adreslerini kapsayarak hareket edilir. MAC ve IP adreslerine erişim şahsi bilgi ve niteliklerin ele geçirilmesi kapsamında incelendiğinden dolayı; 5237 sayılı TCK’nin 244. maddesinde, sisteme ve veriye müdahale iki fıkra halinde düzenlenmiş, maddenin birinci fıkrasında sistemin işleyişine müdahale, ikinci fıkrasında ise sistem içerisindeki veriye yönelik fiiller düzenlenmiştir. Bunlar kişinin şahsi ve kişisel bilgilerini (IP adresi, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası, Cep Telefonu Numarası, Faal olarak kullanılan Local IP, Faal olarak kullanılan teknolojik araçların MAC adresleri v.b.) kapsar ve muhakeme süreci bu ve bunun gibi suçlar göz önünde bulundurularak cezai işlem uygulanır.
Bunların dışında LOG dosyalarında kayıt altında tutulabilecek veri/verilerin kişisel hakkı kısıtlama, bilgileri paylaşma, yayma, düzenleme niteliği taşıdığından dolayı "nitelikli suç" adı altında ola ki şikayet olduğu takdirde 3 ile 7 yıl arası hapis cezası bunun üzerine eklenecek para cezası tahsil edilerek iki cezai işlem beraber yürütülür.
Bunlar bildiğiniz ve düşündüğünüz kadar basit, random işlemler değil. Lütfen bilginiz ve bilinciniz olmayan konular üzerinde işlem yapmamaya gayret gösterin.
Kullandığın platformun dahi bunca detaylı bilgiyi özel LOG adreslerinde tuttuğunu varsayarsak kişinin izni dahilinde olmadan, ıslak kaşe ve imzalı onay metni olmadan yapılan işlemler çok tehlike arz eder.
Umarım açıklayıcı olmuştur, iyi forumlar dilerim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
forumda vrüs yazımı gibi şeyler yasak diye biliyorum
ayrıca bu yaptığınız resmen suç
Birincisi öncelikle bir virüs yazılımı yapmıyorum. Sadece hileyi önleyecek bir şekilde launcher yapıyorum.
Post automatically merged:

İkincisi amacım aslında ip değil discord id ve steam hex ayriyetten altta çalışan exeleri yazdırmak istiyorum. Amacım eğer hile yazılımı açılırsa loga attıracağım. Bu yüzden yapmak istiyorum.
Post automatically merged:

He ayriyetten eğer böyleyse bu forum dahil neredeyse tüm forumlar suç işlemiş oluyor xenforo kullandıysanız ip'yi çektiğini bilirsiniz. Eğer exelerde suç diyorsanız. Forumlar hangi uygulamayla girdin ve hangi ip ile girdin vs. hepsini logluyor.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben görevim olan kısmı gerçekleştirdim ve ilettim. Bundan sonra davranışlar tamamen sana kalmış.
iyi forumlar dilerim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum tam bir avukat gibi tck atmışsın güzel fakat bi ip adresini elde etmek bu kadar kim ugraşır bilemem hadi ugraştı diyelim orda kişinin şahsına zararı yok ki şu mevzu var bu forumdada ip adresine erişiliyor şu zamana kadar dava yememiştir yediysede bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...