5 Ara 2018 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Bir kullanıcı sunucuya giriş yaptığında belirlediğim mesajı 1 defa gönderiyorum fakat 10 defa gönderiyor; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bir kullanıcı sunucuya giriş yaptığında belirlediğim mesajı 1 defa gönderiyorum fakat 10 defa gönderiyor; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Ara 2018 #2 SwemBoy S Onaylı Üye Katılım 17 Kas 2016 Mesajlar 147 Tepki puanı 11 9 HİZMET YILI Sanırım bir ayarı olmalı bir yerde derece ayarı 10 yazacaktır 1 yapman gerek onu 1 kere yazar o zaman
Sanırım bir ayarı olmalı bir yerde derece ayarı 10 yazacaktır 1 yapman gerek onu 1 kere yazar o zaman
6 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI SwemBoy' Alıntı: Sanırım bir ayarı olmalı bir yerde derece ayarı 10 yazacaktır 1 yapman gerek onu 1 kere yazar o zaman Genişletmek için tıklayın ... ne derecesi ? discord.net bilmiyorsun galiba sunucuya girme eventi çalıştığında sadece 1 mesaj göndermesi gerek ona göre ayarladım ama 10 defa atıyor
SwemBoy' Alıntı: Sanırım bir ayarı olmalı bir yerde derece ayarı 10 yazacaktır 1 yapman gerek onu 1 kere yazar o zaman Genişletmek için tıklayın ... ne derecesi ? discord.net bilmiyorsun galiba sunucuya girme eventi çalıştığında sadece 1 mesaj göndermesi gerek ona göre ayarladım ama 10 defa atıyor
7 Ara 2018 #4 Sflashy S Üye Katılım 7 Ara 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI kodu gönder bakalım
7 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Sflashy' Alıntı: kodu gönder bakalım Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap C#: private async Task joinuser(SocketGuildUser user) { user.SendMessageAsync(textBox3.Text); }
Sflashy' Alıntı: kodu gönder bakalım Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap C#: private async Task joinuser(SocketGuildUser user) { user.SendMessageAsync(textBox3.Text); }
8 Ara 2018 #6 mikail1210 M Üye Katılım 10 Mar 2017 Mesajlar 16 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 70 9 HİZMET YILI Tum kod bu mu?
8 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI mikail1210' Alıntı: Tum kod bu mu? Genişletmek için tıklayın ... evet
8 Ara 2018 #8 Sflashy S Üye Katılım 7 Ara 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI uzmanlık alanım javascript ama şöyle bi denermisin. *kanalın idsi* yazan yere mesajın gideceği kanalın idsini yazmalısın C#: public async Task joinuser(SocketGuildUser user) { var channel = client.GetChannel(kanalın idsi) as SocketTextChannel; await channel.SendMessageAsync(textBox3.Text); }
uzmanlık alanım javascript ama şöyle bi denermisin. *kanalın idsi* yazan yere mesajın gideceği kanalın idsini yazmalısın C#: public async Task joinuser(SocketGuildUser user) { var channel = client.GetChannel(kanalın idsi) as SocketTextChannel; await channel.SendMessageAsync(textBox3.Text); }
8 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #9 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Sflashy' Alıntı: uzmanlık alanım javascript ama şöyle bi denermisin. *kanalın idsi* yazan yere mesajın gideceği kanalın idsini yazmalısın C#: public async Task joinuser(SocketGuildUser user) { var channel = client.GetChannel(kanalın idsi) as SocketTextChannel; await channel.SendMessageAsync(textBox3.Text); } Genişletmek için tıklayın ... bir kanala değil kullanıcıya mesaj gönderecek
Sflashy' Alıntı: uzmanlık alanım javascript ama şöyle bi denermisin. *kanalın idsi* yazan yere mesajın gideceği kanalın idsini yazmalısın C#: public async Task joinuser(SocketGuildUser user) { var channel = client.GetChannel(kanalın idsi) as SocketTextChannel; await channel.SendMessageAsync(textBox3.Text); } Genişletmek için tıklayın ... bir kanala değil kullanıcıya mesaj gönderecek
8 Ara 2018 #10 Sflashy S Üye Katılım 7 Ara 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI hmm, Variable'ı silip Channel'ıda user yap dicem zaten senin kodun aynısı olacak, mesaj göndermede sıkıntı göremiyorum zaten ama bütün kodu görmeden yardım edemem
hmm, Variable'ı silip Channel'ıda user yap dicem zaten senin kodun aynısı olacak, mesaj göndermede sıkıntı göremiyorum zaten ama bütün kodu görmeden yardım edemem
8 Ara 2018 #11 Türkçe T Onaylı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 28 8 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap C#: private async Task joinuser(SocketGuildUser user) { user.SendMessageAsync(textBox3.Text); } Genişletmek için tıklayın ... sanırım spammer yapmaya çalışıyosun istersen bana özelden programın tüm dosyalarını yolla ve 1 - 2 saat sonra düzeltilmiş halini al
efe6768' Alıntı: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap C#: private async Task joinuser(SocketGuildUser user) { user.SendMessageAsync(textBox3.Text); } Genişletmek için tıklayın ... sanırım spammer yapmaya çalışıyosun istersen bana özelden programın tüm dosyalarını yolla ve 1 - 2 saat sonra düzeltilmiş halini al
8 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #12 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI hayır spammer değil selfbot yapmaya çalışıyorum kullanıcılar girdiğinde reklam vesaire yapacak yani herşeyini ayarladım tek bu kaldı
hayır spammer değil selfbot yapmaya çalışıyorum kullanıcılar girdiğinde reklam vesaire yapacak yani herşeyini ayarladım tek bu kaldı
8 Ara 2018 #13 Türkçe T Onaylı Üye Katılım 7 Tem 2017 Mesajlar 91 Tepki puanı 13 Ödüller 4 Yaş 28 8 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: hayır spammer değil selfbot yapmaya çalışıyorum kullanıcılar girdiğinde vesaire yapacak yani herşeyini ayarladım tek bu kaldı Genişletmek için tıklayın ... ben sana veriyim istersen bende var dur o kodda var bende 1 sn
efe6768' Alıntı: hayır spammer değil selfbot yapmaya çalışıyorum kullanıcılar girdiğinde vesaire yapacak yani herşeyini ayarladım tek bu kaldı Genişletmek için tıklayın ... ben sana veriyim istersen bende var dur o kodda var bende 1 sn
8 Ara 2018 #14 Sflashy S Üye Katılım 7 Ara 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 4 Ödüller 3 Yaş 30 7 HİZMET YILI bu arada selfbotlar artık yasak yakalanmamaya çalış yoksa discord hesabın banlanır Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , kolay gelsin
bu arada selfbotlar artık yasak yakalanmamaya çalış yoksa discord hesabın banlanır Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , kolay gelsin
8 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #15 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI denizemekli' Alıntı: ben sana veriyim istersen bende var dur o kodda var bende 1 sn Genişletmek için tıklayın ... bekliyorum saol
denizemekli' Alıntı: ben sana veriyim istersen bende var dur o kodda var bende 1 sn Genişletmek için tıklayın ... bekliyorum saol