sadice assasıns creed yok eski sistemde olsun şimdi geri yükleme yapyıorum zatenSistem geri yükleme deniyebilirsin fakat bir önceki sisteminde bu oyunlar yok ise silinecektir kısacası tekrar kurman gerekecektir.
kardeşim bence format at sana winowd 7 ultimate pro linkini vercem yaparsın özele gel atam link atminler izin verirsen link atarımDenerimama kuzenimi yamulttum bundan sonra
Ben bunu hep söylüyorum her bir sorunda format atarsanız harddisk açısından daha kötü olacaktır.kardeşim bence format at sana winowd 7 ultimate pro linkini vercem yaparsın özele gel atam link atminler izin verirsen link atarım
tamam reis kızma özür dilereim bi daha olmicakBen bunu hep söylüyorum her bir sorunda format atarsanız harddisk açısından daha kötü olacaktır.
Teşekkürlerkardeşim ben bunla uğraş veriyorum pc donalım benim işim
Hangi Durumlarda Format Atılmalı
Bilgisyarınız hiç açılmıyor ve güvenli modda açmayı denediniz ama bilgisayarınızı açamadıysanız bilgisayarınıza format atmalısınız.
Windows işletim sisteminizin ayarlarını bozdunuz ve sistem geri yükmeleyi denediniz ve yine yapamadıysanız bilgisayarınıza format atmalısınız.
Windows açılışta mavi ekran hatası veriyor ve hiç açılmıyorsa, güvenli modda açmayı denediğiniz ve en son kurduğunuz oyun ya da programdan kaynaklanabilir bu yüzden güvenli modda açtığınızda en son kurduğunuz program ve oyunu program ekle kaldırdan kaldırın.Herşeyi yaptınız ve yine aynı sorun devam ediyorsa bilgisayarınıza format atmalısınız.
Bilgisayarınıza sürekli format atmak istemiyorsanız bu altın değerindeki önerileri dikkate almalısınız;
Bilgisayarınızın sürücüleri güncel olmalıdır.
Bilgisayarınızın kaldıramayacağı oyunları programları kurmayınız.
Bilgisayarınıza crackli yazılım kurmayınız.Lisanslı ürün kullanmanız sizin için daha faydalı olacaktır.
İlk önce bilgisayarınızı temiz kullanmalı yani gerekli gereksiz her program bilgisayara kurulmalı.
İnternette sörf yaptıktan ve film izledikten sonra çerezleri silinmeli çünkü siz internetten izlediğiniz her filmi bilgisayar siz indirmediğini zannetsenizde indiriyor ve hafızada boşa yer kaplıyor.
İnternette dolaşırken artık neredeyse her sitede onay sistemi oluyor.”Harddiskiniz Arızalı, Bilgisayarınız Yavaşladı mı?, Flash Player Eksik”, bunun gibi onay sistemi kandırma amaçlıdır, hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.Bu onay sistemi tıklamayın ve tıkladığınızda bir dosya indirir ve kendisi otomatik o zararlı programı kurar.Google Chrome’de flash player kendisi yüklenmiş bir şekilde geliyor sizin güncellemenize gerek kalmadan zaten kendisi güncelliyor.Flash Player virüsüne bir antivirüs firmasının yaptığı açıklamaya göre Türkiye’den %90 oranında bu onay sistemi virüsüne yakalanan var.Bu virüsler bilgisayar her açıldığında açılıyor ve siz internete bağlandığınız zaman onay sistemi açılıyor ve böylece sizin üzerinizden para kazanıyorlar.
Bilgisayarınıza format atacaksanız temiz bir format olmalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?