ben offset olarak kullaniyorum pointleri ama sen array istiypsun. onu bilemem offset dene o da iyi
bendede var da sonuç çıkmıyor, uzun yoldan buluyorum mecburenbulabilirsin mantıg yürüt biraz bende fly hackın var 1 yıldır onla buluyorum
var videosu youtubede izleyani her yamadan sonra uğraşmadan o pointerleri yeniden bulabilmek amacım. bir çoğunun array kodu yok onları çıkarmak istiyorum. offset derken ofsetten pointeri nasıl buluyoruz ki
bunlar var zaten baktım, ama hepsi yok işte. bazılarından point çımıyor, sağolasınKardeşim Merhaba
https://memoryhackers.org/konular/w...bir-kod-uzerinden-guncel-pointer-tutma.64080/
Burda Hepsi Verilmiş Zaten Kolay Gelsin
bunu zaten yapıyorum kardeşim de, pointeri bulduktan sonra zaten pek sorun değilde, o pointerlerin hepsi o şekilde bulunmuyor basitçe malesef, objli bir pointeri öyle bul bakalım oluyormu. ben bulunmuş pointerden array çıkarmak istiyorum yani forumda paylaşılmış bir pointeri alıp mesela c.e ile array kodunu çıkarmak amacım. obj li özellikleri bulma bilgin varsa paylaş benimle
hepsini izledim, tam aradığım sonuç yok. sen anlarsın kardeşim bir yardım etsen. bak mesela forumda paylaşılan pointerlerden bu işlem yapılabilirmi mesela, kendimiz arayıp bulamasakvar videosu youtubede izle
Krdsm obj li ptr leri off valueleri tarayarak bulabilirsin ha uğraşmak istemiyorum dersen scanner kodla daha iyi olurbunu zaten yapıyorum kardeşim de, pointeri bulduktan sonra zaten pek sorun değilde, o pointerlerin hepsi o şekilde bulunmuyor basitçe malesef, objli bir pointeri öyle bul bakalım oluyormu. ben bulunmuş pointerden array çıkarmak istiyorum yani forumda paylaşılmış bir pointeri alıp mesela c.e ile array kodunu çıkarmak amacım. obj li özellikleri bulma bilgin varsa paylaş benimle
aynen dediğin gibi, bunu farkettim zaten ama senin kadar bilgim yok işte bu konularda araya taraya öğreniyorum, bana bildiklerinden öğretme imkanın varmı üstatGenelde 1-0 olan ptr lerin arrayları çabuk değişir bazen yama gelince bazen lobiden çıkınca bile değişebilir en mantıklısı sabitlemek yada cpp dan debug atıp context ie registeri okuyup alabilirsin yama gelsede bir asm onu barındırır
forumda projeler var search yapYardım edecek yokmu arkadaşlar hocalar bana wolfteamla ilgili program yada proje lazım kendimce ordan burdan bakarak bi kaçşey kodladım ama yetersiz yardım lütfen plss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?