Evet Local'de şuanda butona basınca çalışmasını istiyorum yer belirtmeden(c//user//desktop gibi çalışmasını istemiyorum direk "deneme.exe" yazıp çalışmasını istiyorum)Anladığım kadarıyla C# ile kodladığın .exe uygulamasını İmort ederek uygulamanın içine mi aktardın
hocam sizi anladım fakat şunu yapmak istiyorum programımı resourcesten veya .\\ dizinine çıkarmadan direk form üzerinden çalıştırmak istiyorumöncelikle dosyayı ".\\" bulundugu dizine çıkarman ve daha sonra çalıştırırkende ".\\Test.exe", konumuyla çalıştırırsan istediğin şey karşılanır.
belki yapmak istediğini tam anlamamış olabilirim
- resourcesten dosyayı çıkarmayı öğren eğer biliyorsan ".\\" konumuna dosyayı çıkar.
- dosyayı çıkardıktan sonra ".\\dosyaadı.exe" dosya çalıştırmayıda biliyorsundur diye varsayıyorum.
Ozaman ben yardımcı olamayacağım böyle bir şey mümkünmüdür onuda bilmiyorum. eğer bulursan paylaşırsan sevinirim.hocam sizi anladım fakat şunu yapmak istiyorum programımı resourcesten veya .\\ dizinine çıkarmadan direk form üzerinden çalıştırmak istiyoruminşallah anlatabilmişimdir
Maalesef vb.net ile kodlanmış... Loader gibi düşünün direk "run" butonuna basınca içinde ki gömülmüş "exe"'yi çalıştırıyor olay bu bir türlü bulamadımÇalıştırmak istediğin .exe Dosyası C# ilemi kodlanmış ?
Maalesef vb.net ile kodlanmış... Loader gibi düşünün direk "run" butonuna basınca içinde ki gömülmüş "exe"'yi çalıştırıyor olay bu bir türlü bulamadım
Maalesef vb.net ile kodlanmış... Loader gibi düşünün direk "run" butonuna basınca içinde ki gömülmüş "exe"'yi çalıştırıyor olay bu bir türlü bulamadım
hocam yaptığın demoyu bana sourcesini atabilme imkanın varmı? rica etsem sendenKaynak :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 saattir araştırıyorum vallaha bende merak ettim.
2-3 Deneme yaptım Aslında yaptım sayılır ama Form olan dosyayı çalıstırmıyor. ve sadece .net dosyaları çalıstırıyor
c++da bununla ilgili bir örnek vardı oda sadece Native exeleri Çalıştırıyor .net exeleri çalıstıramıyor yani baya bi sıkıntılı durum.
Kolay gelsin sana.
Teşekkürlertmm o zaman c# ile ilgili bir sorun olursa mesaj atman yeterli her konuda yardımcı olurum
Kardeş Biraz Geç Oldu AmaTeşekkürler
Bu video sana yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?