C# Form'a Uzaktan Güncelleme Nasıl Yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhabalar , Ben C# da bir uygulama yaptım iyi kötü buna güncelleme sistemi getirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Youtubeden pek bir şey bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

İyi Forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar , Ben C# da bir uygulama yaptım iyi kötü buna güncelleme sistemi getirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim ? Youtubeden pek bir şey bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

İyi Forumlar.
Auto Update mi ?
Post automatically merged:

İyi Forumlar.
Çalışıyor denedim

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Basit bir şekilde anlatayım uygulamanın en son sürümününün yazılı olduğu text'i çekebilmek için online notepad tarzı veya güncellenebilir notepad tarzı bir siteden uygulamanın en son sürümünün text'ini getireceksin. Uygulama içerisinden veya kendin atadığın bir değerden uygulamanın mevcut versiyonu ile getirdiğin son sürümünü karşılaştıracaksın. Eğer değerler aynı değilse senin belirlediğin gene sürekli text'ini sürekli güncelleyebileceğin siteden oluşturduğun linke uygulamanın son sürümünü ekleyeceksin. Kısacası eğer uygulama son sürümünde değilse son sürüm urlsini bulup son sürümü indirir ki bunu kendine göre optimize edersin.

Siteden veri nasıl çekilir? C#

C#:
        WebClient web = new WebClient();

System.IO.Stream stream = web.OpenRead("http://www.yoursite.com/resource.txt");

using (System.IO.StreamReader reader = new System.IO.StreamReader(stream))

{

String text = reader.ReadToEnd();

}

Url ile dosya nasıl indirilir? C#

C#:
using System.Net;

WebClient webClient = new WebClient();
webClient.DownloadFile("http://site123/sürüm.txt", @"C:\Sürüm.txt");

Yapman gereken ;
Google DOCS veya Online Notepad gibi bir siteyi kullanarak değişiklik sağlayabileceğin 2 adet text dökümanı oluşturmak.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Basit bir şekilde anlatayım uygulamanın en son sürümününün yazılı olduğu text'i çekebilmek için online notepad tarzı veya güncellenebilir notepad tarzı bir siteden uygulamanın en son sürümünün text'ini getireceksin. Uygulama içerisinden veya kendin atadığın bir değerden uygulamanın mevcut versiyonu ile getirdiğin son sürümünü karşılaştıracaksın. Eğer değerler aynı değilse senin belirlediğin gene sürekli text'ini sürekli güncelleyebileceğin siteden oluşturduğun linke uygulamanın son sürümünü ekleyeceksin. Kısacası eğer uygulama son sürümünde değilse son sürüm urlsini bulup son sürümü indirir ki bunu kendine göre optimize edersin.

Siteden veri nasıl çekilir? C#

C#:
        WebClient web = new WebClient();

System.IO.Stream stream = web.OpenRead("http://www.yoursite.com/resource.txt");

using (System.IO.StreamReader reader = new System.IO.StreamReader(stream))

{

String text = reader.ReadToEnd();

}

Url ile dosya nasıl indirilir? C#

C#:
using System.Net;

WebClient webClient = new WebClient();
webClient.DownloadFile("http://site123/sürüm.txt", @"C:\Sürüm.txt");

Yapman gereken ;
Google DOCS veya Online Notepad gibi bir siteyi kullanarak değişiklik sağlayabileceğin 2 adet text dökümanı oluşturmak.

knka musait sen özelden detaylı anlatır mısın

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
knka musait sen özelden detaylı anlatır mısın
github üzerinden versiyon karşılaştırması yapabilirsin mesela txtde v2 yazar program da v1 ise güncellemeyi indirir webclient kütüphanesi ile download yaptırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
github üzerinden versiyon karşılaştırması yapabilirsin mesela txtde v2 yazar program da v1 ise güncellemeyi indirir webclient kütüphanesi ile download yaptırabilirsin

knka yaptım bi şekilde güzel çalışıyor yazan arkadaşlara , yardım etmeye çalışanlara teşekkür ediyorum iyki varsınız :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
C#'ta ClickOnce Deployment İle Uygulamaya Güncelleme Desteği ... ClickOnce Deployment, üretmiş olduğumuz yazılıma güncelleme desteği vermemizi sağlayabilen ve ... kurulumu baska bir yere yapma gibi sansımız varmı.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hosting hesabı alarak hostingten aktarabillirsiniz basit bir şekilde

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kardesim güncellesek bilgisayara zarar veririmi
Post automatically merged:

Auto Update video pek anlamadımda baska video varmı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şekilde güzel çalışıyor yazan arkadaşlara , yardım etmeye çalışanlara teşekkür tarzı bir siteden uygulamanın en son sürümünün text'ini getireceksin. Uygulama içerisinden veya kendin atadığın bir değerden uygulamanın mevcut versiyonu ile

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güncelleme yapabilirsin yani internetten araştırırsan daha iyi yapacağuına inannıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...