20 Eyl 2017 Yasaklandı #1 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI selam aleykum son yamayle gelen artık wolfü img klasorunun kulanmıyor bende mecbur tempten cetkyıroum ama tempten cektıyorum pointerim gine cekmıyor bi bakarmsınz Kod: DWORD CSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ DWORD BASEADRES2 = (DWORD)modulename.c_str(); MODULEINFO BASE = GetModuleInfo((char*)BASEADRES2); const char dw_BASE = (const char)BASE.lpBaseOfDll; CloseHandle(hModuleSnap); return dw_BASE; return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } kulandım cektırdım base adresı bu Kod: if // == 0) { // name esp kapalı DWORD ADRES = CSH + 0x12EDA1; DWORD VALUE = 36209679; WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ADRES, &VALUE, 4, NULL); } if (//== 1 { /// name esp acık DWORD ADRES = CSH + 0x12EDA1; DWORD VALUE = 36209935; WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ADRES, &VALUE, 4, NULL); } kulandıklarım bunlar ama pointerim hiç bi türlü çalışmıyor ütfen bi el atarmsınız.
selam aleykum son yamayle gelen artık wolfü img klasorunun kulanmıyor bende mecbur tempten cetkyıroum ama tempten cektıyorum pointerim gine cekmıyor bi bakarmsınz Kod: DWORD CSH() { HANDLE hModuleSnap = INVALID_HANDLE_VALUE; MODULEENTRY32 me32; hModuleSnap = CreateToolhelp32Snapshot(TH32CS_SNAPMODULE, GetCurrentProcessId()); me32.dwSize = sizeof(MODULEENTRY32); Module32First(hModuleSnap, &me32); do { string modulename = string(me32.szModule); if(modulename.find("csh") != -1 && modulename.find(".tmp") != -1){ DWORD BASEADRES2 = (DWORD)modulename.c_str(); MODULEINFO BASE = GetModuleInfo((char*)BASEADRES2); const char dw_BASE = (const char)BASE.lpBaseOfDll; CloseHandle(hModuleSnap); return dw_BASE; return (DWORD)GetModuleHandleA(modulename.c_str()); break; } } while(Module32Next(hModuleSnap, &me32)); CloseHandle(hModuleSnap); } kulandım cektırdım base adresı bu Kod: if // == 0) { // name esp kapalı DWORD ADRES = CSH + 0x12EDA1; DWORD VALUE = 36209679; WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ADRES, &VALUE, 4, NULL); } if (//== 1 { /// name esp acık DWORD ADRES = CSH + 0x12EDA1; DWORD VALUE = 36209935; WriteProcessMemory(MEMORY, (LPVOID)ADRES, &VALUE, 4, NULL); } kulandıklarım bunlar ama pointerim hiç bi türlü çalışmıyor ütfen bi el atarmsınız.
21 Eyl 2017 #2 #sector S Üye Katılım 21 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI ya bide ortalıkda ben coderim değişiniz yokmu daha tempden çektiremiyorsun dostum çok yazık ya @Titanic
ya bide ortalıkda ben coderim değişiniz yokmu daha tempden çektiremiyorsun dostum çok yazık ya @Titanic
21 Eyl 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI #sector' Alıntı: ya bide ortalıkda ben coderim değişiniz yokmu daha tempden çektiremiyorsun dostum çok yazık ya @Titanic Genişletmek için tıklayın ... burası eletişrime yer değil git başlarının eltişrltle sg ben sadece yardım istedim o kadar aq
#sector' Alıntı: ya bide ortalıkda ben coderim değişiniz yokmu daha tempden çektiremiyorsun dostum çok yazık ya @Titanic Genişletmek için tıklayın ... burası eletişrime yer değil git başlarının eltişrltle sg ben sadece yardım istedim o kadar aq
21 Eyl 2017 #4 CaptainMemory C Seçkin Üye Katılım 2 Şub 2017 Mesajlar 358 Tepki puanı 106 Yaş 30 9 HİZMET YILI Adres = Csh kismini Adres = Csh() olarak degistir
21 Eyl 2017 #5 #sector S Üye Katılım 21 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Titanic' Alıntı: burası eletişrime yer değil git başlarının eltişrltle sg ben sadece yardım istedim o kadar aq Genişletmek için tıklayın ... @Titanic yok hani kodırsınız ya bide yardım alıyorsunuz sonra bi havalar felan
Titanic' Alıntı: burası eletişrime yer değil git başlarının eltişrltle sg ben sadece yardım istedim o kadar aq Genişletmek için tıklayın ... @Titanic yok hani kodırsınız ya bide yardım alıyorsunuz sonra bi havalar felan
21 Eyl 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI #sector' Alıntı: @Titanic yok hani kodırsınız ya bide yardım alıyorsunuz sonra bi havalar felan Genişletmek için tıklayın ... lan gavat kım coderım die geziyıor ben kendı camdadayım mq
#sector' Alıntı: @Titanic yok hani kodırsınız ya bide yardım alıyorsunuz sonra bi havalar felan Genişletmek için tıklayın ... lan gavat kım coderım die geziyıor ben kendı camdadayım mq
21 Eyl 2017 #7 #sector S Üye Katılım 21 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Titanic' Alıntı: lan gavat kım coderım die geziyıor ben kendı camdadayım mq Genişletmek için tıklayın ... @Titanic seninle daha fazla konuşmak istemiyorum yeni yetme hatanı çöz sen titanikcik
Titanic' Alıntı: lan gavat kım coderım die geziyıor ben kendı camdadayım mq Genişletmek için tıklayın ... @Titanic seninle daha fazla konuşmak istemiyorum yeni yetme hatanı çöz sen titanikcik
21 Eyl 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI #sector' Alıntı: @Titanic seninle daha fazla konuşmak istemiyorum yeni yetme hatanı çöz sen titanikcik Genişletmek için tıklayın ... sen bi yerden tanıdık gelıyon ama nereden
#sector' Alıntı: @Titanic seninle daha fazla konuşmak istemiyorum yeni yetme hatanı çöz sen titanikcik Genişletmek için tıklayın ... sen bi yerden tanıdık gelıyon ama nereden
21 Eyl 2017 #9 #sector S Üye Katılım 21 Eyl 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 36 8 HİZMET YILI Titanic' Alıntı: sen bi yerden tanıdık gelıyon ama nereden Genişletmek için tıklayın ... @Titanic dinliyorum ben kimim söyle _?
Titanic' Alıntı: sen bi yerden tanıdık gelıyon ama nereden Genişletmek için tıklayın ... @Titanic dinliyorum ben kimim söyle _?