Uzman Üye
doğru düzgün aatsana fotoyu uyarı kısmını ekledin hata kısmına in oyle at fotoBu hataları çözemiyorum yardım edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 7351
Warningleri atmışsın ki sen. Bize Error Kısmı Lazım!Bu hataları çözemiyorum yardım edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 7351
Temizsorun çözülür format at çözülür hata çözülür
errora tıklamıcaksın önce warninge tıkla bir kere gidecek warningler eğer error cıkmasa error a bir kere tıkla cıkacakBu hataları çözemiyorum yardım edermisiniz Ekli dosyayı görüntüle 7351
aşa insenmde çıkmıyo nsadece bunlar var sorun o zatenerrora tıklamıcaksın önce warninge tıkla bir kere gidecek warningler eğer error cıkmasa error a bir kere tıkla cıkacak
önce c++ öğrenaşa insenmde çıkmıyo nsadece bunlar var sorun o zaten
öğrenmeye çalışıyorum zaten ben hep böyle çalışırım örneklerle fakat bunda hatalar gözükmüyo sorunumda oönce c++ öğren
gözüküyor kullanmasını bilmiyorsun once normal öğren sonra menüye geçöğrenmeye çalışıyorum zaten ben hep böyle çalışırım örneklerle fakat bunda hatalar gözükmüyo sorunumda o
hayır bende gözükmüyo errorları nekadaruğraşırsam uğraşiym bulamıyorum programı silip yeniden indiriyorum şimdi bidaha deniycem (sorunda errorların gözükmemesi zaten)gözüküyor kullanmasını bilmiyorsun once normal öğren sonra menüye geç
face at veya dc at yada özelden team viewer at yardımcı olalımhayır bende gözükmüyo errorları nekadaruğraşırsam uğraşiym bulamıyorum programı silip yeniden indiriyorum şimdi bidaha deniycem (sorunda errorların gözükmemesi zaten)
Onlar yoktu zaten sorun oydu hallettim silip yükleyince düzeldiDostum Error yerini göstereceksin
silip yükledim düzeldi bidaha olursa gelirim dc yeface at veya dc at yada özelden team viewer at yardımcı olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?