Uzman Üye
Aynen Ölede YapabilirsinGoogle amcaya c++ d3d9 menu base , source yazman yeterli kardeşim . Mantığını öğrendikçe devamı gelir zaten .
sendede 2010 expres için proje varsa verbilirmisin bana envater ve karakter hilesi olursa mutlu edersinc++ hakkında hiçbirşey bilmiyorum baştan söyleyeyim kendim sourceyle oynuyacam karıştırcam değiştiricem ben böyle öğreniyorum çünkü.
herhangi bir programa inject ettiğimizde sol üşt köşesinde yazı çıkmasını istiyorum elinizde varsa upload edip bana verebilirmisiniz?
atsam bile çalıştıramazsın malesef kardeşim , ayrıca ben menülerimi kendim yazıyorum . Çalıştıramazsın dememin sebebi sizler normalde Img'den modülleri çektiriyordunuz fakat şuan öyle bir şey mümkün değil ve tempden çektirmeniz gerekiyor . Şuanda menü editleme kabiliyeti olmayan bir kişinin o modülleri temp'ten çekmeside biraz zor gibi , öncelikle olayın mantığını çözün gerisi gelir zaten . Hazıra konmaya çalışırsanız yerinizde sayarsınız , kimse direk size istediğiniz kaynağı sunmaz .sendede 2010 expres için proje varsa verbilirmisin bana envater ve karakter hilesi olursa mutlu edersin
hayır olayı anladım ama kodu nereye yazcağımı çözemedim bir kaç örneğe bakarsam anlarım diye düşündümatsam bile çalıştıramazsın malesef kardeşim , ayrıca ben menülerimi kendim yazıyorum . Çalıştıramazsın dememin sebebi sizler normalde Img'den modülleri çektiriyordunuz fakat şuan öyle bir şey mümkün değil ve tempden çektirmeniz gerekiyor . Şuanda menü editleme kabiliyeti olmayan bir kişinin o modülleri temp'ten çekmeside biraz zor gibi , öncelikle olayın mantığını çözün gerisi gelir zaten . Hazıra konmaya çalışırsanız yerinizde sayarsınız , kimse direk size istediğiniz kaynağı sunmaz .
neresi boş? eğer okursan yazdım oraya bilmiyorum diye kurcalayarak öğreniyorum diye yazdım evet c++ bilmiyorum bişeymi var? öğrenmek için buraya yazdım google amcaya gerek yok .)Kardeşim Peki Bilmiyosun Öğren Böyle Boş Konular Açmayın Youtube Dede Ve Google Amca Var Araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?