C++ Hile Kodlamak İçin Ne Yapmamız Lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba Sayın MemoryHackers Üyeleri Ben C++ Öğrenmek İstiyorum Bundan Önce Adobe Photoshop - After Effects ve VB.NET Derslerini Türkçe Olarak Youtube de buldum ama hibiryerde türkçe olarak C++ ile Hile Kodlamayı Öğreten Bir Video Bulamadım Hep İngilizce Var Ve Ben hiçbirşey anlayamadım Bildiğiniz Bir Eğitim Seti Varmıdır Parası Önemsiz Güzelce Anlatsın Yeter Şimdiden Teşekkürler

Üye
6 HİZMET YILI
Önce c++ yı bir kavra sonra hileye başlarsın neyin acelesi bu ?

Admin
Ödüller
19
6 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/c-nedir-c-nasil-ogrenirim.51462/ buradan öğrenebilirsin.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
C++ için türkçe icerikli videolara bakmani tavsiye etmiyorum çünkü olayı tamamıyla anlatamıyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
ilk önce anlmaya çalış sonra wolfü mi istiyorsun oyundan base çektir sonra pointer gir menüyü yazmaya bak bununla iligli wolfüyle iligli birüsürü soruce bulunmaktır.ama çogu çalsmıyor crash veriyor sana taviseyem ilk önce hook nedir öğren sonra gerisi gelir.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ilk önce anlmaya çalış sonra wolfü mi istiyorsun oyundan base çektir sonra pointer gir menüyü yazmaya bak bununla iligli wolfüyle iligli birüsürü soruce bulunmaktır.ama çogu çalsmıyor crash veriyor sana taviseyem ilk önce hook nedir öğren sonra gerisi gelir.
Aynen

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Sitede c++ bölümünde bakabilirsin yotube ye bakma hiçbiri adam gibi anlatmıyor ya özel ders ya da detaylı araştırma.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
kardeşim bn lise bilişim okuyorum c# görüyorum lütfen şu dilleri sadece hile'den ibaret görmeyin ha hile'de yapabilirsin o ayrı fakat o gibi c++ hile videoları fazla bulamassın bulsanda yapan adam göre olur yani kendini geliştirmen lazım 1 günde vs video izlemekle olcak iş değil zamanın'da bnde kodladım fakat ona kodladım değil kopyala yapıştır desem daha iyi herşey hazır artık basit bazı şeyler hariç

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim bn lise bilişim okuyorum c# görüyorum lütfen şu dilleri sadece hile'den ibaret görmeyin ha hile'de yapabilirsin o ayrı fakat o gibi c++ hile videoları fazla bulamassın bulsanda yapan adam göre olur yani kendini geliştirmen lazım 1 günde vs video izlemekle olcak iş değil zamanın'da bnde kodladım fakat ona kodladım değil kopyala yapıştır desem daha iyi herşey hazır artık basit bazı şeyler hariç
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...