Ben c# biliyorum. C# ile hile yazmaya çalışırken hep hatalarım oluyordu. Şimdi c++'a geçtim. Zaten çoğu şey benzer olduğu için çok rahat anlıyorum. Saadete gelicek olursam ben mesela battleye'ı bypass ettim. Cheat engine kullanabiliyorum ile yazacağım oyunda. Hile'mi de yazdım. Oyuna dll injektör ile enjekte ettim. Benim battleye'ı geçmem hilenin tespit edilememesi anlamına mı geliyor? Yoksa hile için bir koruma, gizlenme sistemi de yapmalımıyız?
Battleye hile yapan programları durdurur veya iptal eder, yani battleye'yi geçmeyi başarabilirsen hile rahatlıkla(tespit edilmeden) çalışır. Hileye de koruma da yapabilirsin.
hıle koruma sıstemı yap tabıkı battleye bu xıgncode bıle hılelerı fıxlıyor ara sıra hılene junkcode ++ korumalar ekle bunları eklersen hıle fix yemesi 1 haftadan 1 ay a arttırılabilir.
Battleyeyi bypasslaman hilenin çalışmasını sağlar. Battleyenin amacı oyunda hile yapılmasını engellemektir zaten. Bir yöntem tespit edildiği zaman bu battleyeye öğretilir, bu yönden bu türden hileleri yakala diye. Sürekli öğrenen bir sistem anlayacağın. C++'de kendi driverini kodlaman public olarak paylaşmaman ve en büyük önem arz eden konu da karşındaki oyuncuya hile olduğunu belli etmemendir. Hile hayatında sonsuz başarılar.