Onaylı Üye
HWID, Hardware ID'nin kısaltmış halidir. Donanım kimliği anlamına gelmektedir. Her bilgisayara özel olan bir numaradır, yani her bilgisayarın farklı bir HWID numarası vardır.
Hardware ID, bilgisayarların işlemcisi, RAM'i, HDD'si, ekran kartı gibi aklınıza gelebilecek tüm donanımların birer seri numaraları vardır. Windows bunu Hardware ID olarak tanımlamaktadır.
using System.Management;
using System.Net;
var mbs = new ManagementObjectSearcher("Select ProcessorId From Win32_processor");
ManagementObjectCollection mbsList = mbs.Get();
string id = "";
foreach (ManagementObject maObject in mbsList)
{
id = maObject["ProcessorId"].ToString();
break;
}
WebClient webc = new WebClient();
var idler = webc.DownloadString("http://siteisminiz.000webhostapp.com/idler.txt");
if (idler.Contains(id)) // Eğer sitemizdeki ID'lerde kullanıcının CPU ID'si varsa yapılacak işlem.
{
// Ekrana giriş başarılı yazdırıyoruz.
MessageBox.Show("Bilgisayarınız kayıtlı başarıyla giriş yapıldı.", "Giriş Başarılı!", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
Form2 f2 = new Form2(); // Form2'yi tanımlıyoruz.
f2.ShowDialog(); // Form2'yi açıyoruz.
}
else // Eğer yoksa yapılacak işlem.
{
// Ekrana giriş yapılamadı yazdırıyoruz.
MessageBox.Show("Bilgisayarınız kayıtlı değil! Giriş yapılamadı.", "Giriş Başarısız!", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
}
var mbs = new ManagementObjectSearcher("Select ProcessorId From Win32_processor");
ManagementObjectCollection mbsList = mbs.Get();
string id = "";
foreach (ManagementObject maObject in mbsList)
{
id = maObject["ProcessorId"].ToString();
break;
}
textBox1.Text = id; // TextBox'a CPU ID'yi yazdırıyoruz.
teşekkürlerbaya güzel bir anlatım olmuş deneyeceğim fakat bir hata alıyordum galiba yazarım.
Rica ederim. Güvenli mi bilmiyorum test etmek lazımKonu için teşekküler ama bro ne kadar güvenilir bu
Harika eline yüreğine sağlık kardeşim
Ellerine saglik güzel bir anlatim olmus!
teşekkürlergüzel bilgi ellerine saglık dostum
tamam teşekkürlerDeneyip güvenirliği kosunda test edecem bro bilgilendiririm seni
Bypassla ne alakasi var hwid girisi bubuyurn baypasın babası gibi bişey kullanın bunu
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?