static string GetHWID() // kullanıcının hwidini almak için method
{
return WindowsIdentity.GetCurrent().User.Value;
}
static bool Login()
{
const string RawLink = "RAW LINK BURAYA";
WebClient wc = new WebClient();
string HWIDListesi = wc.DownloadString(RawLink);
if (HWIDListesi.Contains(GetHWID()))
{
return true; // Giriş başarılı
}
return false;
}
static void Main(string[] args)
{
if (Login())
{
Console.WriteLine($">> Giriş başarılı! HWIDiniz => {GetHWID()}");
}
else
{
Console.WriteLine($">> Giriş başarısız. HWIDiniz => {GetHWID()}");
}
Console.ReadLine();
}
Hocam bu konu çok geniş reverser arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sana.Nice knk da bişey sorucam şimdi ben MySQL de yapıyorum hwidi felan oraya yazdırıyorum ama program kodları ortaya çıktığı için adamlar benim MySQL hesabıma girebiliyor programı neyle sifreleyeyim güçlü bişey onersene program sourcesini almakta zorlansinlar
.NET den yani C# dan vazgeç. Ya da SQL bilgisi koyma user pass auth (direkt serverside sayfaya atılan requestle mysql sorgu yapıp response atıcak) ve hwid koy okunsa bile sadece true false öner az php ile halledersin mysql in düşmez ama yine ***** yersin code obufuscation ve virtualization başlıklarını araştır. Obufuscation vs. hariç max bunu yaparsın.Nice knk da bişey sorucam şimdi ben MySQL de yapıyorum hwidi felan oraya yazdırıyorum ama program kodları ortaya çıktığı için adamlar benim MySQL hesabıma girebiliyor programı neyle sifreleyeyim güçlü bişey onersene program sourcesini almakta zorlansinlar
.net c# dan vazgeç diyorsun tamam neyle kodlayalim.NET den yani C# dan vazgeç. Ya da SQL bilgisi koyma user pass auth (direkt serverside sayfaya atılan requestle mysql sorgu yapıp response atıcak) ve hwid koy okunsa bile sadece true false öner az php ile halledersin mysql in düşmez ama yine ***** yersin code obufuscation ve virtualization başlıklarını araştır. Obufuscation vs. hariç max bunu yaparsın.
Bu yorumu görüp dm den yardım isticek olursa istemezse sevinirim burdan yazın da herkes görsün biz de azıcık tek tük bilgimizle yardımcı olalım.
Spoof edilme derken ? bypass kastediyorsaniz tabiki de var konunun en başında soyledimBasit ve güzel bir anlatım. Spoof edilme şansı var mı?
C++?.net c# dan vazgeç diyorsun tamam neyle kodlayalim
Yüksek ihtimal tahmin ettiğim şekilde yapıyorsun mysql bilgilerini koda döküyorsun umarım tahmin ettiğim gibi değildir.Nice knk da bişey sorucam şimdi ben MySQL de yapıyorum hwidi felan oraya yazdırıyorum ama program kodları ortaya çıktığı için adamlar benim MySQL hesabıma girebiliyor programı neyle sifreleyeyim güçlü bişey onersene program sourcesini almakta zorlansinlar
yazdım oraya dostum düzgün okumamıssın sanırım orayı kendin yapacaksın ben mantığını anlattımnasıl şifreleyebilrz ki oraya anlatmamışsın dedin gibi debugger yerde hemen cıkıyor
.net c# dan vazgeç diyorsun tamam neyle kodlayalim
debugger fiidler hariç gecilebilinir miYüksek ihtimal tahmin ettiğim şekilde yapıyorsun mysql bilgilerini koda döküyorsun umarım tahmin ettiğim gibi değildir.
Mysql hesabını kod yapına ekleme. Onun yerine APİ yaz. Api aracılığıyla veri gönder güncelle.
Ayrıca konu sahibi kişisel algılamasın sadece düşüncemi belirtiyorum konudaki gibi birşeye sakın kalkışmayın 10 dakikada patlar.
Hiçbirşeyin geçmesini istemiyorsanız 0 'dan api yazmayacağınızı varsayarak authgg sistemini öneririm.debugger fiidler hariç gecilebilinir mi
authg de aynı işlev oluyor debugger actımı gıne cıkıyor bu fiddler calıstı veya debuger calıstı anda kökten imha edicek bırseyler yapmak lazm cok fazla kod bilgisi istiyorHiçbirşeyin geçmesini istemiyorsanız 0 'dan api yazmayacağınızı varsayarak authgg sistemini öneririm.
Fidler Ve Debugger gibi diğer programları araştırın bulun hepsini engelleyin.authg de aynı işlev oluyor debugger actımı gıne cıkıyor bu fiddler calıstı veya debuger calıstı anda kökten imha edicek bırseyler yapmak lazm cok fazla kod bilgisi istiyor
yoksa dedin gibi 10 dk deil 4 dk bile sürmüyor gecmek
AuthGGnin server sided bir şifrelemesi mevcut fiddlerda çıkar veya çıkmaz onu denemedim ancak çıksa da şifreleme olduğu için bir şey olmaz. Tabii gidip universal API ve bir kaç private keyini programa koyarsan her türlü cracklenir. Anında imha istiyosan git programların hwndsini çek öyle kontrol etauthg de aynı işlev oluyor debugger actımı gıne cıkıyor bu fiddler calıstı veya debuger calıstı anda kökten imha edicek bırseyler yapmak lazm cok fazla kod bilgisi istiyor
yoksa dedin gibi 10 dk deil 4 dk bile sürmüyor gecmek
Dediğiniz de iyi yöntem ama request paramatreleri yine http debugger / mitm gibi olaylarda yine görülebilir. Bunun için bir diğer etkili koruma timestamp'a göre tek seferlik token oluşturup server tarafında doğrulamak. Yazdığım bu konu aslında tamamen ortaya mükemmel bir eser çıkarmak için değil de daha çok herkesin "hwid ilede giriş oluyormus ya" demesi için yaptığım bir konuydu. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Hortlatayım bari konuyu HORT
En temizini Lyceion arkadaşım söylemiş. C#,Delphi,Vb,C++ farketmez masaüstü programını neyle sıkıştırırsan sıkıştır (Upx,Confuser) neyle şifrelersen şifrele (Peid,Easy Detect) gibi programlar vasıtası ile çok kolay bir şekilde programın önce dilini sonra sıkıştırma türünü sonra şifreleme türünü çözersin. önce sıkıştırmasını açarsın sonra debug yaparak sql connection attıysan onu herhangi şifre vs belirttiysen tüm bunlar bulunabilir. Lyceion arkadaşımın dediği gibi bu tarz uygulamalarda Kendi Api'ın en güvenlisidir. api yazmaya uğraşamam bilgimde yok diyorsan masaüstü uygulamada webclient ile php yada asp sayfaya string gönderirsin doğrulamayı server tarafında yapıp geriye sadece true false dönersin tüm olay bundan ibaret. Bu durumda senin uygulamanı debug yapsalar ne olacak en fazla True / False görecekelerbu durumda da ekstra bir açığın çıkıyor true false döndüğün yere debugger ile false gelse bile etkin sub değiştirilip true yapılır ekstra olarak dönen cevap sadece true dönmesin bir session gönder onu da istek attığın butonlarla geri döndürüp yine server tarafından geçerse doğruysa butonun sonucunu geri yolla. bu şekilde reverse cilere ihtimal vermemiş olursun. yani tek yol tüm bilgiler serverde duracak ve oradan gelecek. uyulama sadece istek atma yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?