27 Ağu 2023 #1 Revoxs R Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI arkadaşlar c# ile kodlanmış bir programı cracklemek istiyorum dnspy ile bayadır uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım sanırım vmproject ile korunuyor nası bir yol izleyebilirim kodları incelediğimde bu şekilde gözüküyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaşlar c# ile kodlanmış bir programı cracklemek istiyorum dnspy ile bayadır uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım sanırım vmproject ile korunuyor nası bir yol izleyebilirim kodları incelediğimde bu şekilde gözüküyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
27 Ağu 2023 #2 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI SS de kod felan göremiyorum.
27 Ağu 2023 Konuyu başlatan #3 Revoxs R Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI marfix' Alıntı: SS de kod felan göremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... kodlar olsa ben inceliyicem kodlar şifreli
marfix' Alıntı: SS de kod felan göremiyorum. Genişletmek için tıklayın ... kodlar olsa ben inceliyicem kodlar şifreli
27 Ağu 2023 #4 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI Revoxs' Alıntı: kodlar olsa ben inceliyicem kodlar şifreli Genişletmek için tıklayın ... Sol tarafdan herhangi birine tıkladığında sağda kodları gösteren blok açılması lazım.
Revoxs' Alıntı: kodlar olsa ben inceliyicem kodlar şifreli Genişletmek için tıklayın ... Sol tarafdan herhangi birine tıkladığında sağda kodları gösteren blok açılması lazım.
27 Ağu 2023 Konuyu başlatan #5 Revoxs R Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI marfix' Alıntı: Sol tarafdan herhangi birine tıkladığında sağda kodları gösteren blok açılması lazım. Genişletmek için tıklayın ... bunlar gözüküyor sadece Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
marfix' Alıntı: Sol tarafdan herhangi birine tıkladığında sağda kodları gösteren blok açılması lazım. Genişletmek için tıklayın ... bunlar gözüküyor sadece Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
27 Ağu 2023 #6 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI Revoxs' Alıntı: bunlar gözüküyor sadece Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda
Revoxs' Alıntı: bunlar gözüküyor sadece Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda
27 Ağu 2023 Konuyu başlatan #7 Revoxs R Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI marfix' Alıntı: İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda Genişletmek için tıklayın ... peki ne yapabilirim onlar ile Post automatically merged: 27 Ağu 2023 marfix' Alıntı: İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda Genişletmek için tıklayın ... bazı kodlar buldum bu şekilde Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 27 Ağu 2023
marfix' Alıntı: İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda Genişletmek için tıklayın ... peki ne yapabilirim onlar ile Post automatically merged: 27 Ağu 2023 marfix' Alıntı: İlk attığın ss de fonksiyon kodları gözüküyor en altda Genişletmek için tıklayın ... bazı kodlar buldum bu şekilde Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
27 Ağu 2023 #8 marfix M aka hernos Süper Üye Katılım 30 Ağu 2019 Mesajlar 628 Çözümler 10 Tepki puanı 297 Ödüller 4 Yaş 29 Sosyal 6 HİZMET YILI Revoxs' Alıntı: peki ne yapabilirim onlar ile Genişletmek için tıklayın ... Analiz yapıcan başka ne yapıcan
Revoxs' Alıntı: peki ne yapabilirim onlar ile Genişletmek için tıklayın ... Analiz yapıcan başka ne yapıcan
27 Ağu 2023 #9 emirkan22a322 Uzman Üye Katılım 2 Kas 2021 Mesajlar 178 Tepki puanı 12 Ödüller 3 Yaş 26 4 HİZMET YILI kod u göremiyoruz malefes D:
27 Ağu 2023 #10 wlkdqpodğoawı i miss you Seçkin Üye Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 313 Tepki puanı 10 Ödüller 5 Sosyal 6 HİZMET YILI yt den video izle o iş biraz zor bro
27 Ağu 2023 #11 frknklycc F Onaylı Üye Katılım 19 Eyl 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 12 Ödüller 6 5 HİZMET YILI Unpack etmen lazım bunu.
27 Ağu 2023 #12 xp31 X Uzman Üye Katılım 20 May 2023 Mesajlar 165 Tepki puanı 13 Ödüller 1 Yaş 24 3 HİZMET YILI Merhaba ksdumper yada megadumper aracılığıyla dumplamayı denermisiniz vmp'nin son sürümündeki tamperı oldukça güçlü, %100 sonuç alamayabilirsiniz.
Merhaba ksdumper yada megadumper aracılığıyla dumplamayı denermisiniz vmp'nin son sürümündeki tamperı oldukça güçlü, %100 sonuç alamayabilirsiniz.
27 Ağu 2023 Konuyu başlatan #13 Revoxs R Üye Katılım 11 Tem 2023 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Yaş 25 2 HİZMET YILI xp31' Alıntı: Merhaba ksdumper yada megadumper aracılığıyla dumplamayı denermisiniz vmp'nin son sürümündeki tamperı oldukça güçlü, %100 sonuç alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Merhaba discord verebilirmisiniz
xp31' Alıntı: Merhaba ksdumper yada megadumper aracılığıyla dumplamayı denermisiniz vmp'nin son sürümündeki tamperı oldukça güçlü, %100 sonuç alamayabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Merhaba discord verebilirmisiniz