Onaylı Üye
telefon mu pc içinmi?Merhabalar Öncelikle Bilgili Olan Kişilerin Yazmasını İstiyorum Amacım Basit Programı Açacaklar Kayıt ol ve Giriş Yap Ekranı Yapabilirim Ancak Daha Kesin Değil Yapmayı Bilmediğim Yer,
Kişi Reklamını İzlicek Ve Bir Ödül Alacak Ödülde Yazı Olarak Gelecek Bunu Nasıl Yapabilirim Ve Ödül Bittiği Zaman Tekrar Ödül Yüklemem İçin Veritabanlı Olması Gerekiyor Bu Yüzden Uzaktan Yükleme Sistemide Olması Gerekmekte Bana Yardımcı Olacak Kişiler Mesajda Atabilir.
Bilgisiyar İçin Yapmak İstiyorumtelefon mu pc içinmi?
eğer telefon için olsaydı bilgim vardı ancak bilgisayar için bir bilgiye sahip değilim ancak veritabanı bulursam linkini yollarım.telefon mu pc içinmi?
İlgin İçin Teşekkür Ediyorum Telefon İçin De Yapabiliriz.eğer telefon için olsaydı bilgim vardı ancak bilgisayar için bir bilgiye sahip değilim ancak veritabanı bulursam linkini yollarım.
Teşekkür Ederim Herkes Adına Bütün Yorumlarınız İçin.Hocam bilgisayara programları indirmek zor olur gibi. Ama mobil bir uygulamada bu işlemler daha seri oluyor. Mesela ben bilgisayarın karşısında YouTube'nin 5 Sn'lik reklamını izlerken tahammül edemiyorum. Ama mobilde bir oyun oynuyorsun 30sn ****** çıkıyor onda daha rahat oluyor.
Windows hocam.linux üzerinden mi yapıyorsun windows mu hocam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?