C++ ile yazılan bir program için uzaktan konsol ile kontrol edilebilen license key

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle merhaba c++ ile bir program yazdım ve kendi pc im üzerinden kontrol edebilceğim süresini filan ayarlıyabilceğim license key kontrolü yapmak istiyorum bu konuda çok bilgim yok yardım edebilcek birileri varmı?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka Auth gg var baya kullanıslı. Site üzerinden kontrol edebiliyorsun lisansları hwid kontrolü vesaire.

Zero to Hero
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
c++ ile program yazabiliyosan söyledigin şey snein için cocuk oyuncagı olması lagzım belliki program ufak caplı ama geliştireceksen programını kendi sistemini oluşturman gerek ek bir siteye veya kuruma baglı kalmadan öyle daha güvenli olacaktır hem senin hemde programı kullanacak olan kişiler için.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Auth gg tavsiye ederim olmazsa yaz arkadaşım pc müh sorarım

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Programming license türevi aratmalarlada şansını deneyebilirsin yukarıda belirtildiği üzere auth gg de çalışıyor şayet mc sunucularında auth plugini kullanıldığı için muhtemelen yazdığın programdada işini görücektir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SQL Database kur ama kurmanı önermem , SQL Injection ile direk olarak databesini tak diye çekerler :d
-
HWID al ama artık millet direk HWID Match'lediği için önermiyorum
Her database çekilecek diye birşey yok ki açık olmazsa inject de edemezler.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Can someone give me license key for win10 xd ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...