Üye
C++ altyapım var deyip böyle saçma soru sormanda şaşırtıcı evet driverlar ile geçiliyor WKP'ya bak Windows Kernel Programing tabi siz bunun için çok erkensiniz o yüzden geri dönün ve Trainer vb şeyler yapın.
Driver inject etmenin bir sürü yolu var. Kdmapper gibi driver loadlayan şeylerede bulaşma ama sen dediğimi yap geriye dön trainer gibi şeyler yap bilgin zayıf belli ki...
Dostum driver yazmak için iyi düzeyde C++ bilgisine ihtiyacın var, internet üzerinde hazır driverlar bulabilirsin ama çoğu flag yemiş oluyor ve ban yiyorsun. VAC ne durumda bilmiyorum uzun zamandır CS:GO ile ilgilenmedim. Bence CS:GO için bu kadar uğraşa girmene gerek yok, eğer hile yapmak istiyorsan çok daha basit yöntemler var.
Bu hatayı gidermek için, soldaki bölümden C/C++ bölümün alt seçeneklerini açıp (hemen solundaki küçük oktan) Tüm Seçenekler kısmına girdiğinde Seçenekleri ve geçişleri tara bölümüne Spectre yazdığınızda karşınıza Spectre Mitigation diye bir ayar çıkacak onu disable yapmayı deneyin belki düzelir.çok teşekkürler hocam. fakat böyle bir sorun alıyorum
özelden mesaj atamıyorum spam olarak algılıyor nedense
Bu hatayı gidermek için, soldaki bölümden C/C++ bölümün alt seçeneklerini açıp (hemen solundaki küçük oktan) Tüm Seçenekler kısmına girdiğinde Seçenekleri ve geçişleri tara bölümüne Spectre yazdığınızda karşınıza Spectre Mitigation diye bir ayar çıkacak onu disable yapmayı deneyin belki düzelir.
Daha önceki resimdeki açtığınız projenin özellikler bölümünü açın, Wpp Tracing diye bir seçenek göreceksin onun solundaki küçük oka basıp çıkan alt seçeneklerden All Optionsa tıklayıp arama bölümüne wpp yazın karşınıza Run Wpp Tracing çıkacak onu Hayır veya Disabled yapın ve tekrar deneyin eğer olmazsa visual studio sürümünüz 2019 değilse 2019 u kullanın.
hocam öyle yapınca böyle oluyor
Daha önceki resimdeki açtığınız projenin özellikler bölümünü açın, Wpp Tracing diye bir seçenek göreceksin onun solundaki küçük oka basıp çıkan alt seçeneklerden All Optionsa tıklayıp arama bölümüne wpp yazın karşınıza Run Wpp Tracing çıkacak onu Hayır veya Disabled yapın ve tekrar deneyin eğer olmazsa visual studio sürümünüz 2019 değilse 2019 u kullanın.
arkadaşın bir yerden başlaması gerekir ve bizimde ona yardımcı olmamız gerekiyorC++ altyapım var deyip böyle saçma soru sormanda şaşırtıcı evet driverlar ile geçiliyor WKP'ya bak Windows Kernel Programing tabi siz bunun için çok erkensiniz o yüzden geri dönün ve Trainer vb şeyler yapın.
Driver inject etmenin bir sürü yolu var. Kdmapper gibi driver loadlayan şeylerede bulaşma ama sen dediğimi yap geriye dön trainer gibi şeyler yap bilgin zayıf belli ki...
spectreyi kapayınca, hata aldık tekrar devam etmek istiyor musunuz diyor.Valla o kadar kapsamlı bir bilgi bende de yok kusura bakma. Spectreleri indirmenize gerek yok kapattığınızda spectre kütüphanesine ihtiyaç duymayacaktır diye biliyorum.
Daha önce özelden attığım videoda adam dakika 9:30 da proje özelliklerini ayarlıyor onları da bi deneyin derim.
Yukarıdaki yapılandırma ve platform alanları değiştirip tekrar derlemeyi deneyin("Debug / x86" yanyana yazan kısımdan bahsediyorum "release / x64-x86" gibi değiştirip deneyebilirsiniz.) tabi bu yapılandırma ve platformu her değiştirdiğinizde proje için yaptığınız özellikler sıfırlanabilir(spectre riski kapatma gibi özellikler bunun için bu özellikleri yaparken yapılandırma ve platform bölümünden tümünü seçmelisin.) eğer verirse aynı hataları, başta söylediğim işlemleri tekrar yaparsın.
Ama bu hatalar karşınıza çok çıkacak ve hataları çözmek için Türkçe kaynak yok denecek kadar az o yüzden ingilizce biliyosanız googledan bu hataları çok rahat çözersiniz.
Eğer hatalar çoğalırsa başka driver örnekleri sourceları deneyin.
Zaten imzasız oluşur, imza işi de paralı. İmzasız driverları kernel driver utility ile bilgisayarın imzasız driver yükleme özelliğini açıp imzasız driverını yükleyebilirsin açtıktan sonra kapatmayı unutma eac,be gibi ac ler hata verebilir yoksa. Dediğim programı githubda bulursun.spectreyi kapayınca, hata aldık tekrar devam etmek istiyor musunuz diyor.
devam diyince driver.sys oluşuyor ama imzasız sertifika olarak oluşuyo , driveri kullandığımda hata veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?