- Yasaklandı
-
key sistemi kandırılamazPeki bu sistemi bir şekilde güçlendirip kandırılma olayını azaltabilirmiyiz ?
konuda belirtildiği üzere kullanılamaz fakat yoğun istek gelirse eklerimAynı keyi iki kez kullanabilir mi ?
dostum kafamı karıştırdınBenim yorumum: direk random isimde text'ler açıp onlara key ekleyip herhangi bir linktl ****** sitesine o text'lerin linklerini ekleyip ve sana o linki verip mesela örnek:
"Lütfen bu adresdeki ******ı geçin, geçtikden sonra karşınıza bir key çıkacak o keyi alt'daki key bölümüne giriniz" gibisinden bir mesaj versin ve o kişiyi o linktl sitesine yönlendirsin.
(Not: bu arada eklemeyi unuttum o random textleri textbox ile çekcen)
Bu mantığı tbomb'da gördüm.
Yada kolay bir mantık var bi suru random link tl sitesi olusturcan ve textlerin linkini eklicen 100 200 tane yaparsın ve hepsini textbox ile çeker sonrada random link sistemi yapcan xd
Dostum dediğin sistem gene gecilir xd direk linki kopyalar istediğim zaman girer keyi alrm xddostum kafamı karıştırdınşuanki sistem her kişiye rastgele oluşturulan key veriliyor bu keyide ******lı linki geçince alabiliyor
yani listeden rastgele key seçmiyor
sen benimle dalgamı geçiyorsun? her kişiye rastgele key veriyor aynı keyi 2 defa kullanamazsınDostum dediğin sistem gene gecilir xd direk linki kopyalar istediğim zaman girer keyi alrm xd
Dostum çok fevrisin.sen benimle dalgamı geçiyorsun? her kişiye rastgele key veriyor aynı keyi 2 defa kullanamazsın
dalga geçer gibi yazmışsın sinirlendim tabiiDostum çok fevrisin.
Tamam yanls anlamşm demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?