hangisi ?internette çok iyi bi yazılımcının dersleri bulunuyor ama paralı maalesef
yani karma öğrenudemy ile youtube i karıştır bence
aynen öle bu arkadaşa katılıyorum.ytdan ogretici video izleyebilirsin veya tanıdıgın yazılımcı varsa ondan yardım isteyebilirsin
c# dilini öğrenmek için programlar var ben telefonuma indirdim öylelikle çalışıyorum tinkercad var mesela yazdığın veya hazır aldığın kodları deneyebilirsin ama öğrenmek istiyorsan udemy tarzı sitelerden eğitim alman şartKendimi C#'ta geliştirmeye çalışıyorum fakat bulunduğum okuldaki eğitim yeterli gelmiyor. Elimden geldiğince yeni şeyleri kurcalayıp test etmeyi seviyorum.
Okulda verilen basit ödevleri komplike şekilde yazmaya çabalıyorum yeni şeyler öğrenmek için bunlardan birini aşağıya bıraktım. İnceleyip eleştiri yaparsanız kendimi geliştirmemde faydası olur.
Her türlü öneriye açığım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ya en kötü youtubede öğretici dünyalar kadar videolar var ordan da bakabilirtemelin varsa ve tanıdık c# bilen varsa direk yardım iste
c+ daha kolay hocam bence, bizim burda ilk önce c+ eğitimleri veriliyordu sonra javascript falanjavascript öğren bundan önce sonra c + geç daha kolay gelir
pandemıden dolayı kapandı hocam onlar ya maalesefücretsiz devletin sağladığı kurslar vardı onlara bi bak derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?