Onaylı Üye
Bilsem kesinlikle yardımcı olurdum @cylops 'un sana yardımcı olacağından eminim.
Programı yayınlarken "RELEASE" Build etmen gerekiyor
Left Space amdin abi c++ ile wolftü hile kodlama öğretinsene ?Programı yayınlarken "RELEASE" Build etmen gerekiyor
VAY KURUCU
LeftSpace altı satılıktır
Left Space amdin abi c++ ile wolftü hile kodlama öğretinsene ?
dostum farkındaysan postunu uplayıp üste çıkmasını sağlıyorum hiç yorum atmasaydım bi yerlerde yavaş yavaş alta gidip unutulucaktı en azından üste çıkıyorBurası yağcılık yada sohbet konusu değil. Adam yardım etmiş boş, alakasız şeyler yazıyorsunuz yardım etmek yerine. Left Space işin yoksa sana zahmet kaldırır mısın şu gereksiz yorumları. Yardım bekliyorum boş yapıyorlar. Üstelik yine kimse yardım edemicek heralde bir tek sen yardım ettin. Release olarak render yaptım ama daha denemedim. Bu gün 12 yada 12:30 gibi "Edit:" şeklinde eklerim yada ayrı yorum yazarım.
Ama Şuan Sende Aynısını Yapıyosun Sanane Sanamı SoracazBurası yağcılık yada sohbet konusu değil. Adam yardım etmiş boş, alakasız şeyler yazıyorsunuz yardım etmek yerine. Left Space işin yoksa sana zahmet kaldırır mısın şu gereksiz yorumları. Yardım bekliyorum boş yapıyorlar. Üstelik yine kimse yardım edemicek heralde bir tek sen yardım ettin. Release olarak render yaptım ama daha denemedim. Bu gün 12 yada 12:30 gibi "Edit:" şeklinde eklerim yada ayrı yorum yazarım.
dostum farkındaysan postunu uplayıp üste çıkmasını sağlıyorum hiç yorum atmasaydım bi yerlerde yavaş yavaş alta gidip unutulucaktı en azından üste çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?