C# Kodladığım Hile Programları Benden Başkalarında Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bu konuyu sene içerisinde 4. kez açışım ve hala çözümü bulamadım, kimse yardım etmedi, sorun çözülmedi. Tüm bilgileri yazdım lütfen okuyun aynı şeyleri yazmayın pls. Sorun başlıktan da anlayacağınız üzere "Yanıt Vermiyor" hatası yada programın Read-Write yapmıyor olması. Bu güne kadar yaklaşık 7-8 farklı Read Write Memory Class'ı ve kodları denedim (Kaynakları: İnternet) ama sonuç aynı. CS 1.6'da Aimbot hilesi kodluyorum en basitinden, C++'ta harika bir DLL'oluşturuyorum ve oyuna Inject etmek için C# kullanıyorum, test ediyorum 10 numara ve eşi benzeri olmayan hileler oluyor (İsteyen varsa SS atabilirim), çalışıyor ama arkadaşlarıma atınca yanıt vermiyor. Projelerimde kodlarken VAMemory.dll kullanıyorum. Hatta projeyi başka pc ye atarken yanında VAMemory.dll'yi de atıyorum ki onsuz program çöküyor çünkü. Bende hata vermese bile başka PC'lerde "Yanıt Vermiyor" hatası veriyor yada Read-Write yapmıyor. @cylops veya başka codder'larda neden böyle bir sorun olmuyor da bende oluyor. Elimde efsane 2 proje var, kullanıyorum ama benden başkası kullanamıyor. Kodlamayı @cylops un videolu derslerindeki gibi yapmayı denedim ama yine de durum aynı. PC 32-Bit, program Framework 4.0, diğer PC'de 32-Bit ve onda da Fw 4.0 var, projeyi x86'da da debug ediyorum Any CPU'da debug ediyorum sorun aynı. @cylops un videosundaki gibi yaptım kodları ve alta örnek proje diye koydum. Programı açtığınızda 1 kereliğine Bilgiler sekmesindeki bölümde bilgileri çekmiş olması gerekiyor. Kullanılan Pointer ve Offset'ler 2 ayrı işlemcili PC ile bulunmuştur yani her PC'de çalışır. Lütfen yardım edin.

Örnek Proje:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Programı yayınlarken "RELEASE" Build etmen gerekiyor :brainfree:
LeftSpace altı satılıktır :D
Left Space amdin abi c++ ile wolftü hile kodlama öğretinsene ?

Burası yağcılık yada sohbet konusu değil. Adam yardım etmiş boş, alakasız şeyler yazıyorsunuz yardım etmek yerine. Left Space işin yoksa sana zahmet kaldırır mısın şu gereksiz yorumları. Yardım bekliyorum boş yapıyorlar. Üstelik yine kimse yardım edemicek heralde bir tek sen yardım ettin. Release olarak render yaptım ama daha denemedim. Bu gün 12 yada 12:30 gibi "Edit:" şeklinde eklerim yada ayrı yorum yazarım.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Burası yağcılık yada sohbet konusu değil. Adam yardım etmiş boş, alakasız şeyler yazıyorsunuz yardım etmek yerine. Left Space işin yoksa sana zahmet kaldırır mısın şu gereksiz yorumları. Yardım bekliyorum boş yapıyorlar. Üstelik yine kimse yardım edemicek heralde bir tek sen yardım ettin. Release olarak render yaptım ama daha denemedim. Bu gün 12 yada 12:30 gibi "Edit:" şeklinde eklerim yada ayrı yorum yazarım.
dostum farkındaysan postunu uplayıp üste çıkmasını sağlıyorum hiç yorum atmasaydım bi yerlerde yavaş yavaş alta gidip unutulucaktı en azından üste çıkıyor

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ama Şuan Sende Aynısını Yapıyosun Sanane Sanamı Soracaz

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
dostum farkındaysan postunu uplayıp üste çıkmasını sağlıyorum hiç yorum atmasaydım bi yerlerde yavaş yavaş alta gidip unutulucaktı en azından üste çıkıyor

Onun için de saol değerini bilmedik :D ama ben yardım arıyorum ve edebilecek kimse yok heralde.

Programı yayınlarken "RELEASE" Build etmen gerekiyor :brainfree:

Reis onu da denedim ama olmadı sanırım sistemsel bir sorun. Yeni PC'ye geçince tekrar denemem lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...