Onaylı Üye
Bu konuyu sene içerisinde 4. kez açışım ve hala çözümü bulamadım, kimse yardım etmedi, sorun çözülmedi. Tüm bilgileri yazdım lütfen okuyun aynı şeyleri yazmayın pls. Sorun başlıktan da anlayacağınız üzere "Yanıt Vermiyor" hatası yada programın Read-Write yapmıyor olması. Bu güne kadar yaklaşık 7-8 farklı Read Write Memory Class'ı ve kodları denedim (Kaynakları: İnternet) ama sonuç aynı. CS 1.6'da Aimbot hilesi kodluyorum en basitinden, C++'ta harika bir DLL'oluşturuyorum ve oyuna Inject etmek için C# kullanıyorum, test ediyorum 10 numara ve eşi benzeri olmayan hileler oluyor (İsteyen varsa SS atabilirim), çalışıyor ama arkadaşlarıma atınca yanıt vermiyor. Projelerimde kodlarken VAMemory.dll kullanıyorum. Hatta projeyi başka pc ye atarken yanında VAMemory.dll'yi de atıyorum ki onsuz program çöküyor çünkü. Bende hata vermese bile başka PC'lerde "Yanıt Vermiyor" hatası veriyor yada Read-Write yapmıyor. @cylops veya başka codder'larda neden böyle bir sorun olmuyor da bende oluyor. Elimde efsane 2 proje var, kullanıyorum ama benden başkası kullanamıyor. Kodlamayı @cylops un videolu derslerindeki gibi yapmayı denedim ama yine de durum aynı. PC 32-Bit, program Framework 4.0, diğer PC'de 32-Bit ve onda da Fw 4.0 var, projeyi x86'da da debug ediyorum Any CPU'da debug ediyorum sorun aynı. @cylops un videosundaki gibi yaptım kodları ve alta örnek proje diye koydum. Programı açtığınızda 1 kereliğine Bilgiler sekmesindeki bölümde bilgileri çekmiş olması gerekiyor. Kullanılan Pointer ve Offset'ler 2 ayrı işlemcili PC ile bulunmuştur yani her PC'de çalışır. Lütfen yardım edin.
Örnek Proje:
Örnek Proje:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap