4 Tem 2019 #1 Exorcism Süper Üye Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 987 Tepki puanı 20 Ödüller 9 Yaş 27 10 HİZMET YILI merhaba arkadaşlar c# da instagram için user açıcı bot kodlamak istiyorum bu konuda bana yardım edecek birisi varmı ?
merhaba arkadaşlar c# da instagram için user açıcı bot kodlamak istiyorum bu konuda bana yardım edecek birisi varmı ?
4 Tem 2019 #2 Waaps W ✪Hayırlısıyla Programcı Onaylı Üye Katılım 28 Mar 2019 Mesajlar 98 Tepki puanı 8 Ödüller 5 Yaş 27 7 HİZMET YILI C# biliyorum ama hiç öyle uygulama yada bir web sitesini için böyle bir şey yapmadım düşünmedim eğer birini bulursan bende biraz daha araştırıp yardımcı olurum az çok bilgimle bir şeyler katmaya çalışırım.
C# biliyorum ama hiç öyle uygulama yada bir web sitesini için böyle bir şey yapmadım düşünmedim eğer birini bulursan bende biraz daha araştırıp yardımcı olurum az çok bilgimle bir şeyler katmaya çalışırım.
5 Tem 2019 Yasaklandı #3 Two Feet T Hard Coder Banlı Üye Katılım 2 Tem 2019 Mesajlar 77 Tepki puanı 7 Yaş 26 6 HİZMET YILI öyle bir script var ama site adresi vermek yasak diye biliyorum