Dostum öncelikle tüm yazının renkli olması yasak. Lütfen düzelt. İkinci olarak bu link konusu değil. İstek olursa paylaşılacaktır. İyi forumlar.Herhangi bir link göremyorum ??
Teşekkür ederim dostum. Önerilerinizi dikkate aldımTasarımı güzel eline sağlık
Dostum logo öylesine koyuldu . Eğer istek olursa source paylaşacağım. Kullanan kişiler düzeltirLogo oturmamış pnp
Güzel yorumun için teşekkür ederim dostumcidden güzel olmuş dostum emeğine sağlık
Yeah, send me PMhave u help me to do it
Sağol dostumemeğine sağlık kardeşim güzel olmuş
Şuan hayır. Yoğunum biraz. Hem video çekme, hem konu açma felan zaman kalmıyor.Çok güzel olmuş eğer paylaşılırsa hemen kullanacağım. Ve istek üzerine loader veya injector yapıyor musunuz acaba ? (ücretsiz olarak)
Sen iste yeter. Source paylaşılınca loader kullanımı için video çekilecekİlerletmeye kararlısın ustamellerine sağlık videolu hâllerini de istiyoruz
Ben teşekkür ederim.Harikalar, bunun için teşekkürler
Mesela dostum? Fikir önerin var ise çok yardımı olur. Varsa iletebilirsinGenelde hep aynı tasarımla karşılaşıyorum kişisel olarak algılama günde gördüğüm 10 tasarımdan 7 si aynı biraz daha fikirmi katsak
Ellerine sağlık bu arada
Teşekkür ederimgüzel olmuş emegine saglık
Teşekkür ederimelinize sağlık güzel çalışma
Yorumun için sağol. Göze hitap etmiyordan kastın nedir?Tasarım sade ve hoş, ama daha da tasarım üzerine çalışabilirsin. Bence göze hitap etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?