Öncelikle herkese selamlar, ben kendi çağımda bir giriş sistemi yapıyorum ve %90`nını bitirdim sadece bir yerde takıldım paylaştığım fotoğraftaki şekilde textboxa HWID bilgisini giriyorum ve girilen hwıd`nin İD sini veriyor fark ettiyseniz ordakilerin hepsi bir rakam eğer oraya bir harf eklersem program hata veriyor sadece rakam yazdığım zaman kusursuz çalışıyor bunu harf, rakam karışık bir şekilde nasıl alabilirim yardımcı olabilecek var mı teşekürler.
işte hwıd adresi harf, sayı karışık olduğu için hwıd ye bağlı ıd yi almaya çalışıyorum ancak hwıd sadece sayı ise alıyor id yi eğer harf varsa almıyor ıd yi
işte sorunu bulamıyorum sadece sayı olan veriyi yazıyorum ıd yi veriyor ama veri sayı ve harf karışık ise id yi vermiyor hata veriyor
Post automatically merged:
hata şu
MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: 'Unknown column 'dqwdqwfg' in 'where clause''
Bu özel durum özgün olarak bu çağrı yığınında oluşturuldu:
MySql.Data.MySqlClient.MySqlStream.ReadPacket()
MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.GetResult(ref int, ref long)
MySql.Data.MySqlClient.Driver.GetResult(int, ref int, ref long)
MySql.Data.MySqlClient.Driver.NextResult(int, bool)
MySql.Data.MySqlClient.MySqlDataReader.NextResult()
MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteReader(System.Data.CommandBehavior)
MySql.Data.MySqlClient.MySqlCommand.ExecuteReader()
TEST12.Form1.button1_Click(object, System.EventArgs) / Form1.cs
System.Windows.Forms.Control.OnClick(System.EventArgs)
System.Windows.Forms.Button.OnClick(System.EventArgs)
...
[Çağrı Yığını Kesildi]
Post automatically merged:
işte hwıd adresi harf, sayı karışık olduğu için hwıd ye bağlı ıd yi almaya çalışıyorum ancak hwıd sadece sayı ise alıyor id yi eğer harf varsa almıyor ıd yi
dostum anladığım kadarıyla id kısmında harfler de var ama sadece sayıları alıyor diyorsun da neden id de aldırıyorsun yada oraya yazdırıyorsun hwid i ki sen text sütununa yazdırsana ordan alsana