12 May 2020 #1 erdoraf E Üye Katılım 12 Ara 2016 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Bir Çember sınıfı oluşturunuz ve Çember sınıfından public kalıtım ile Daire sınıfı oluşturunuz. Daha sonra main yazarak bir Daire nesnesi yaratınız. Çember Sınıfı double yaricap degiskeni olacak parametreli constructor desktructor cevre fonksiyonları olacak cember çevre formulü 2.π.r Daire Sınıfı parametreli constructor destructor alan olacak daire formulü π.r.r
Bir Çember sınıfı oluşturunuz ve Çember sınıfından public kalıtım ile Daire sınıfı oluşturunuz. Daha sonra main yazarak bir Daire nesnesi yaratınız. Çember Sınıfı double yaricap degiskeni olacak parametreli constructor desktructor cevre fonksiyonları olacak cember çevre formulü 2.π.r Daire Sınıfı parametreli constructor destructor alan olacak daire formulü π.r.r
12 May 2020 #2 Halido3152 Morfin Army Leader Onaylı Üye Katılım 2 Kas 2018 Mesajlar 90 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI hm paremetreyle birdaha ölçü yap
12 May 2020 #3 lintonn Süper Üye Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 627 Çözümler 6 Tepki puanı 61 Ödüller 9 Yaş 15 9 HİZMET YILI we will try to help you with what we can don't worry
12 May 2020 #4 cagbia C Seçkin Üye Katılım 12 May 2019 Mesajlar 345 Çözümler 2 Tepki puanı 12 Yaş 40 7 HİZMET YILI hm paremetreyle birdaha ölçü yap DOĞRU
16 May 2020 #5 eeeasyyy E Üye Katılım 16 May 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 6 HİZMET YILI bu soruyu yapabilen var mı?
24 May 2020 #6 SuperOmer19 S Onaylı Üye Katılım 20 Ara 2018 Mesajlar 62 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 27 7 HİZMET YILI erdoraf' Alıntı: Bir Çember sınıfı oluşturunuz ve Çember sınıfından public kalıtım ile Daire sınıfı oluşturunuz. Daha sonra main yazarak bir Daire nesnesi yaratınız. Çember Sınıfı double yaricap degiskeni olacak parametreli constructor desktructor cevre fonksiyonları olacak cember çevre formulü 2.π.r Daire Sınıfı parametreli constructor destructor alan olacak daire formulü π.r.r Genişletmek için tıklayın ... parametreyle ölçü yap
erdoraf' Alıntı: Bir Çember sınıfı oluşturunuz ve Çember sınıfından public kalıtım ile Daire sınıfı oluşturunuz. Daha sonra main yazarak bir Daire nesnesi yaratınız. Çember Sınıfı double yaricap degiskeni olacak parametreli constructor desktructor cevre fonksiyonları olacak cember çevre formulü 2.π.r Daire Sınıfı parametreli constructor destructor alan olacak daire formulü π.r.r Genişletmek için tıklayın ... parametreyle ölçü yap