C# Öğrenmek istiyorum yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben C# öğrenip, Growtopia Oyunu için hile yazmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
C# öğrenmen 1 2 gün sürmez, C# yı hiçbir zaman tam olarak öğrenemezsin çünkü sürekli güncelleniyor. Hile yapmakta sadece C# ile olmaz.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle sadece başlangıçları öğrenmen hiçbir işine yaramaz. Bir diğer yandan bu soruyu buraya soracağına googleda aratsan daha kapsamlı kaynaklara ulaşırdın. Kimse sana bire bir C# veya başka bir şey öğretmez. Kendin bulduğun kaynaklar ile bir yerlere gelebilirsin. Bu kaynaklara da en basit ulaşabileceğin yer internet olacaktır.

Üye
5 HİZMET YILI
Öncelikle sadece başlangıçları öğrenmen hiçbir işine yaramaz. Bir diğer yandan bu soruyu buraya soracağına googleda aratsan daha kapsamlı kaynaklara ulaşırdın. Kimse sana bire bir C# veya başka bir şey öğretmez. Kendin bulduğun kaynaklar ile bir yerlere gelebilirsin. Bu kaynaklara da en basit ulaşabileceğin yer internet olacaktır.
Hoçam ben internette aratçak olsam konu açmam. Buradan bilgi almayı deneyeçeğim.
Post automatically merged:

Hoçam zaten bunu trainer yapmak için öğrenmek iştiyorum.Kendin de diyosun kaynak kodları var internette ben de senden bunu bana atmanı iştiyorum başit mantığı ile öğretmeni.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hoçam ben internette aratçak olsam konu açmam. Buradan bilgi almayı deneyeçeğim.

Hoçam zaten bunu trainer yapmak için öğrenmek iştiyorum.Kendin de diyosun kaynak kodları var internette ben de senden bunu bana atmanı iştiyorum başit mantığı ile öğretmeni.
Emin ol buradan hiçbir şey öğrenemezsin. Buradaki herkes yazılımcı falan değil :D Buradaki hileler başka yerlerden alınma, kendileri yazmıyolar. Buradaki üyelerin %99 u hileyi kullanmak için geliyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Emin ol buradan hiçbir şey öğrenemezsin. Buradaki herkes yazılımcı falan değil :D Buradaki hileler başka yerlerden alınma, kendileri yazmıyolar. Buradaki üyelerin %99 u hileyi kullanmak için geliyor.
Doştum doğruda adam öğrenmek iştememiş oyunun hileşini iştemiş açık ve net bunuda anlamiçak kadar değil ler ya koça koça adamlar :D
Ama doştum gerçekten c++ dan yapanlarda var onlarıda saymamız lazım :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Youtube uzerındekı kurslarla bas edılmez. Ucretlı kurslara basvurman lazım.

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
udemy den kurs almanı tavsiye ederim ama üstteki arkadaşın dediği 1-2 günde öğrenme şeyi tamamen yalan 1-2 günde komple öğrenmen imkansız

Üye
6 HİZMET YILI
Youtube uzerındekı kurslarla bas edılmez. Ucretlı kurslara basvurman lazım.
yanlış attım pardon doştum valla kusura bakma el alışkanlıgım olmuş sayfayı yenilemedim konu değişmiş :D

udemy den kurs almanı tavsiye ederim ama üstteki arkadaşın dediği 1-2 günde öğrenme şeyi tamamen yalan 1-2 günde komple öğrenmen imkansız
Doştum adam sana öğret demiyo sana oyunun hileşi varsa at diyor :D Anlamı Bu
özet ( Türkçe Anlamı = Hile varsa at doştum )

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dersini almadan ogrenmen cok zor kafan yatıyorsa boyle ıslere rahat yaparsın

† CRACKER †
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İnternette arayabilirsin burası pek yardımcı olabileceğini sanmıyorum zaten öğrenmesi zor öğretmesi daha zordur.

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
c# öğrenmek pişmalıktır.
c# yüzünden nenemi kaybettim :(

-----------------------------------------------
şaka bi yana c# öğrenmeni tavsiye etmem güvenlik ve hız konusunda rezzzalet(Triple Z).
ve .net olmadan çalışmaz kısaca başka dillere bakmanı tavsiye ederim.

iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yazılım dile öğrenmek öyle kolay olmaz gerkirse kitap alıp okuman bile gerekir eğer bu işten zevk alırsan bunlar bahane ama .d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
5 Yıl lisede C++ ders aldım ne biliyorsun die sor sadece ekrana bişeyler yazdıırırm o kadar ☺

Banlı Üye
6 HİZMET YILI

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
java ve javascript daha çok işine yarar sanki ben 5 kodlama dili biliyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...