C# oyun hilesi yazma hk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Temel olarak C# bilgim var ancak oyunlarda hile yazmayı bilmiyorum. 1-2 gündür güzel bir kaynak aradım ancak C# ile değilde C++ ile daha fazla kaynak buldum ve bende C++ 'dan çok anlamıyorum. Güzel önerileriniz varmıdır ya da güzel bir kaynak. Discordum : miaf#1540

Son düzenleme:
Medeniyet
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Bu makale benim içinde onemli olacak. Birde benim merak ettigim birşey var. 3. Parti yazilim yazip yaymanin ulkemizde suçu varmi arastirdim var deniyor. Ama birçok kişi youtube da bilmemnede yayiyor hiçbirşey olmuyor. Varsa bilginiz benide haberdar edermisiniz. Teşekkurler.

the dude
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel bir LevelBotu var açık kaynak kodlu, kodları eski denersen çalışmicaktır,kodlarına bakarak bir şeyler öğrenebilirsin belki
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gene klasik türk milletimiz hile diyor 3 parti yazılım suç :D falan birisi diyor açık kaynak level botu adamın yapmak istediği şey Hack türkçe açılımı hile her neyse konumuza gelirsek C# ilgili video bulamassın RPM ve WPM fonksiyonlarını bil birazcık trainer yapcak seviyeye gel sonra çizim için GDI,DirectX,OpenGL,Vulkan,SDL falan öğrenebilirsin basit pointer çekme vb şeylere göz gezdir

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ekledim cevap ver dc den

Gamer
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
zamanında bende bakmıştım ancak çok zor geldi Cheat engine aracılığı ile gerekli kodları alıp C# a aktarıyorsun Videosu var zaten bi' arkadaş bırakmış

Üye
7 HİZMET YILI
C# ile de rahatlıkla yapılır. İlgili oyunun, ilgili pointerlarının adreslerini, ya da çağırmak gereken fonksiyonun offsetini bilmek yeterli.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kardeşim aslın c++ daha kolay yapım videoları izleyerek ufaktan başlayabiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
site üzerinde gerekli konular var onlardan bakıp yardım alabilirsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
ytden Dersler İzleyebilirsin Sadece c# deil c++ da bilmelisin.

Üye
5 HİZMET YILI
Böyle bir yasa oldugunu duymadım
Post automatically merged:

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Gene klasik türk milletimiz hile diyor 3 parti yazılım suç :D falan birisi diyor açık kaynak level botu adamın yapmak istediği şey Hack türkçe açılımı hile her neyse konumuza gelirsek C# ilgili video bulamassın RPM ve WPM fonksiyonlarını bil birazcık trainer yapcak seviyeye gel sonra çizim için GDI,DirectX,OpenGL,Vulkan,SDL falan öğrenebilirsin basit pointer çekme vb şeylere göz gezdir
hahahah 1. si hilenin ingilzccesi cheat dır. 2. C# videolarda var biraz araştırırsan bulabilirsin.

Arawna
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bazi sitelerde c# örnek hile kodları oluyor onları inceleyebilirsin başka site url si paylaşmak yasakmi bilmediğim için sitenin adresini yazmıyorum ama biraz ararsan bulabilirsin bahsettigim sitede örnak c# csgo hileleri var ilk olarak o kodlarla bir csgo hilesi yapmayı denersin sonrada kodların mantigini anlamaya çalişirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...