12 Ağu 2020 #1 leopar44 L Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 36 5 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar. c++ builderde kendi çapımda bir oyunda hack yaptım. c++ öğrendiğim için pek fazla hakim değilim. Oyuna dllyi inject ettikten sonra oyunun güvenliği formu yakalıyor. ve oyuntan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. c++ builderde kendi çapımda bir oyunda hack yaptım. c++ öğrendiğim için pek fazla hakim değilim. Oyuna dllyi inject ettikten sonra oyunun güvenliği formu yakalıyor. ve oyuntan atıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
12 Ağu 2020 #2 Jamis2020 J Onaylı Üye Katılım 11 Ağu 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 5 Yaş 34 5 HİZMET YILI Eger ondan ýüz öwrüp, C ++-y gowy gurmak üçin täzeden guran bolsam
12 Ağu 2020 #3 giuleuetta16 G Üye Katılım 24 Ara 2018 Mesajlar 47 Tepki puanı 2 Ödüller 4 Yaş 26 7 HİZMET YILI aynı sorunu bende aldım ama bilgisayarımı değiştirdim eski bilgisayarda hala sorun duruyo çözümü maalesef bilmiyorum
aynı sorunu bende aldım ama bilgisayarımı değiştirdim eski bilgisayarda hala sorun duruyo çözümü maalesef bilmiyorum
12 Ağu 2020 Yasaklandı #4 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI formun neyını algılıyor process name algılıyorsa algorıtma yapman gerek her açıldıgında random isimle açılması gerek form
formun neyını algılıyor process name algılıyorsa algorıtma yapman gerek her açıldıgında random isimle açılması gerek form
12 Ağu 2020 Konuyu başlatan #5 leopar44 L Üye Katılım 12 Ağu 2020 Mesajlar 9 Tepki puanı 0 Yaş 36 5 HİZMET YILI Harkaw' Alıntı: formun neyını algılıyor process name algılıyorsa algorıtma yapman gerek her açıldıgında random isimle açılması gerek form Genişletmek için tıklayın ... namesini algıladıgını zannetmiyorum bende çözemedim formu açmadan inject ediyorum yakalanmıyor forumu show yapınca direk yakalanıyor.
Harkaw' Alıntı: formun neyını algılıyor process name algılıyorsa algorıtma yapman gerek her açıldıgında random isimle açılması gerek form Genişletmek için tıklayın ... namesini algıladıgını zannetmiyorum bende çözemedim formu açmadan inject ediyorum yakalanmıyor forumu show yapınca direk yakalanıyor.