Kanka yani if kullanacaksın key up/down ya da press ile artık tetiklendiği merkez kod nerdeyse o kodu silip bu if döngünün içinde çalıştırtacaksın timer varsa timer ile yok api veya içinde bir şey çalıştırıyorsa hali hazırda ya da sildir et bir şey bilmediğini varsayarak anlatayım kişisel cahilliğine alınma herkes açısından ne yapacağını bilmeyen insanlar da varsa kendi projelerinde deneyimlesinler ,
form'a TIMER ekle ve Trigger komutunu olduğu gibi Timer'ın içine at ve timer'ın sonuna bir stop kodu ekle sonra timer'a tuş ata properties'in yan kısmından aylardır studio açmadım yeni pc'de yüklü bile değil unttuğum için söyleyemiyorum ya da 2 timer oluştur biri kapalı kalsın biri açık olarak çalışsın de ki F8 basılmışsa
timer1 kodları yani ;
if (e.KeyCode == Keys.F8) \\yani F8 basmışsan diye if açılacak
{
timer2'yi kontrol et ifle eğer enabledse false yapsın false ise enabled yapsın bu kadar
}
timer2 kodları ;
(bu tamamen tuş basıldıktan sonra çalışacak kod dizini senin durumunda bu triggerbotun kaynak , merkez işlem kodu oluyor)
dipnot : hali hazırda timerlarla uğraşmadan da eklenebilir projeye ama hiç okuma yazma dahi bilmeyenler varsa visualstudio'da onlar da bir şeyler yapabilsin diye böyle bilal'e anlatır gibi anlattım :d (Paster'lara destek çıkalım)