3 Ara 2018 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI bir program yaptım eğer bilgisi doğru ise girişi onaylayacak yanlış ise hata veriyor buraya kadar yaptım fakat kapandıktan sonra programın kendisini silmesini ayarlayamadım
bir program yaptım eğer bilgisi doğru ise girişi onaylayacak yanlış ise hata veriyor buraya kadar yaptım fakat kapandıktan sonra programın kendisini silmesini ayarlayamadım
3 Ara 2018 #2 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Form'un Closed Bölümünden Dosya yolunu yazarak silebilirsin
3 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Mr.BullS' Alıntı: Form'un Closed Bölümünden Dosya yolunu yazarak silebilirsin Genişletmek için tıklayın ... dosya yolunu nasıl yazdırıcam herkesde farklı sonuçta
Mr.BullS' Alıntı: Form'un Closed Bölümünden Dosya yolunu yazarak silebilirsin Genişletmek için tıklayın ... dosya yolunu nasıl yazdırıcam herkesde farklı sonuçta
3 Ara 2018 #4 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: dosya yolunu nasıl yazdırıcam herkesde farklı sonuçta Genişletmek için tıklayın ... Bu kodu formun Closed eventine ekle. Bu sayede program kapandıktan sonra bir .bat dosyası oluşacak ve çalışan programı silecek. C#: Process.Start( new ProcessStartInfo() { Arguments = "/C choice /C Y /N /D Y /T 3 & Del \"" + Application.ExecutablePath +"\"", WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden, CreateNoWindow = true, FileName = "cmd.exe" });
efe6768' Alıntı: dosya yolunu nasıl yazdırıcam herkesde farklı sonuçta Genişletmek için tıklayın ... Bu kodu formun Closed eventine ekle. Bu sayede program kapandıktan sonra bir .bat dosyası oluşacak ve çalışan programı silecek. C#: Process.Start( new ProcessStartInfo() { Arguments = "/C choice /C Y /N /D Y /T 3 & Del \"" + Application.ExecutablePath +"\"", WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden, CreateNoWindow = true, FileName = "cmd.exe" });
3 Ara 2018 Yasaklandı #5 ndngailesi N ☞ MaMo434376 Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 414 Tepki puanı 65 Yaş 7 9 HİZMET YILI valla knk banada lazım vb.net'den C# geçtim istersen vb kodunu atıyım
3 Ara 2018 #6 TURAKAZ T Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 314 Tepki puanı 38 Ödüller 5 Yaş 28 8 HİZMET YILI anfi file lockere bot kurabilirsin