- Yasaklandı
-
Banlı Üye
DateTime dt1 = DateTime.Now;
DateTime dt2 = DateTime.Parse("15/01/2021"); //Hangi tarihe kadar?
if (dt1.Date >= dt2.Date)
{
label1.Text = "Kullanım Süreniz Bitmiştir..";
MessageBox.Show("Deneme Süresi Dolmuştur! Lütfen Lisans Satın Alın.", "Deneme Periodu", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
this.Close();
}
else
{
Form2 frm2 = new Form2();
frm2.Show();
}
Ftp sunucu açıp kodu sunucuya aktaracaksın süresi bitince kodu sileceksin sunucuda kod olmadığı için giriş yapamayacakpeki başkan bunu kodla yaptık diyelim adama bir kod verdik kodu girdi ve deneme süresi aldı. o deneme süresi bittiğinde tekrar başka bir kod kullanmasını o bilgisayarda nasıl engelleriz olay bu
senin dediğin hwid sistemi muhtemelen bi sunucudan onay alması falan gerekiyor.Bu kadar basit bir kodlama değildir o.peki başkan bunu kodla yaptık diyelim adama bir kod verdik kodu girdi ve deneme süresi aldı. o deneme süresi bittiğinde tekrar başka bir kod kullanmasını o bilgisayarda nasıl engelleriz olay bu
Eğer öyle yaparsa kullanıcı tarihi değiştirerek sınırsız erişim hakkı sağlar onun yerine tarih ve saati sunucdan çektirmek daha mantıklıFtp sunucu açıp kodu sunucuya aktaracaksın süresi bitince kodu sileceksin sunucuda kod olmadığı için giriş yapamayacak
Post automatically merged:
Emeğine sağlık dostum
Ftp sunucuya program yapımcısı erişecek dostum benim dediğim bir çok kişinin kullandığı hwid mantığı bu yüzden dediğin tarih ileri alma gibi bi yöntem söz konusu değil iyi forumlar.Eğer öyle yaparsa kullanıcı tarihi değiştirerek sınırsız erişim hakkı sağlar onun yerine tarih ve saati sunucdan çektirmek daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?