MrComan
Onaylı Üye
private void izleme_Tick(object sender, EventArgs e)
{
int izleme = Int32.Parse(csh1.Text) + 0x6C3BF0;
Trainer.WriteInteger("wolftü.bin", izleme, 98110580);
}
vb.nette yapabiliyorum c# da öğrenmeye çalışıyorumEAC oyuna handle almanı engelliyor. Artık bu kodlar işe yaramaz durumda (en azından Wolftü Türkiye'de). Erişim hatası alırsın...
C# & VB.NET e merhaba diyen herkes wolftüye hile yazamaz demek artık bu xd.
c# veya vb.net ikiside aynı, ikiside .net based kb ama bu dillerden hiç bir *** olmaz.vb.nette yapabiliyorum c# da öğrenmeye çalışıyorum
neyden yapıcağım ozmam?yuh be kardeşim bu saçma
c# veya vb.net ikiside aynı, ikiside .net based kb ama bu dillerden hiç bir *** olmaz.
c++, delphi gibi dilleri kullanabilirsin.neyden yapıcağım ozmam?
EAC oyuna handle almanı engelliyor. Artık bu kodlar işe yaramaz durumda (en azından Wolftü Türkiye'de). Erişim hatası alırsın...
C# & VB.NET e merhaba diyen herkes wolftüye hile yazamaz demek artık bu xd.
Bunları öğrenebilceğim kaynak varsa paylaşırmınYanlış bilgi vermeyin. Aynı kodları C++ da yapmak bir işe yaramaz. EAC var oyunda EAC. Azıcık araştırın da gelin. Driverdan oyun ile iletişim kurucaksınız. İmzasız driveri undeceted şekilde kdmapper vesaire kullanmadan maplayip iletişimi de undetected olarak yapmakta başarılar. Etrafa yanlış bilgi saçmayın.
Sırf C++ bilgisi bir işinize yaramaz paste veya signaturelerden aldığınız offsetlerle artık bu işler yürümüyor. Azıcık dump & reverse kavramlarını öğrenin.
Yanlış bilgi vermeyin. Aynı kodları C++ da yapmak bir işe yaramaz. EAC var oyunda EAC. Azıcık araştırın da gelin. Driverdan oyun ile iletişim kurucaksınız. İmzasız driveri undeceted şekilde kdmapper vesaire kullanmadan maplayip iletişimi de undetected olarak yapmakta başarılar. Etrafa yanlış bilgi saçmayın.
Sırf C++ bilgisi bir işinize yaramaz paste veya signaturelerden aldığınız offsetlerle artık bu işler yürümüyor. Azıcık dump & reverse kavramlarını öğrenin.
Bildiğim türkçe kaynak yok. Yabancı forumlarda (adını eskiden verebiliyordum herkesin bildiği forumlar ama artık acemi modlar direkt dünyanın en büyük forumlarından bile uyarı attıkları için vermeyeceğim alın eğlenin kendinize modlar okuyosanız) . Google'da ingilizce araştırısanız driver & r/W memory with kernel driver & ring0 anticheats, EAC ya da BattleEye Analysis olarak araştırısanız sonuçları bulursunuz. Tabi bunları yapabilmeniz için (şimdi pasterlar gelip boş yapmasın burda eğeğe ben yöptüm xd diye bunu zaten yapabilen adam paralı hile satıcısı oluyor sektörü de az çok tanıyorum kendisi yapan insanları biliyorum. İnternetten bulduklarınızla gelip bana hava yapmayın söz meclisten dışarı.) ileri düzey C++ bilginizin olması gerekiyor.Varsa öğreten bir kaynak göster diğerleride faydalansın boş vaktimde inceledim herkes birbirinden bulduğunu bu şekilde yapıcaksınız diye paylaşıyor vede yapımını göstermiyor. Kavramların ne olduğunu söylemeyip nasıl çalıştıklarını anlatıyor herkes biliyor kolay değil fakat gösteren biriside yok. Benim araştırdığım kadarıyla ben bulamadımki şayet varsa eğitim veren bir platform, diğer oyunlar içinde test amaçlı öğrenmek isterim.
Bildiğim türkçe kaynak yok. Yabancı forumlarda (adını eskiden verebiliyordum herkesin bildiği forumlar ama artık acemi modlar direkt dünyanın en büyük forumlarından bile uyarı attıkları için vermeyeceğim alın eğlenin kendinize modlar okuyosanız) . Google'da ingilizce araştırısanız driver & r/W memory with kernel driver & ring0 anticheats, EAC ya da BattleEye Analysis olarak araştırısanız sonuçları bulursunuz. Tabi bunları yapabilmeniz için (şimdi pasterlar gelip boş yapmasın burda eğeğe ben yöptüm xd diye bunu zaten yapabilen adam paralı hile satıcısı oluyor sektörü de az çok tanıyorum kendisi yapan insanları biliyorum. İnternetten bulduklarınızla gelip bana hava yapmayın söz meclisten dışarı.) ileri düzey C++ bilginizin olması gerekiyor.
Söz meclisten dışarı.
Özelden yazmayın yardımcı olamam.
Form'u aklından çıkar. .NET dilleri için wrapper olduğunu anmıyorum. Kısaca C# veya VB.NET üzerinden gidemezsin. C ve C++.Akşama doğru belirttiklerini araştıracağım vede c# üzerinden gitmek istiyorum. Bunları araştırdığım taktirde vede udemy platformu üzerinden c dilleri hakkında bilgiye erişebilirsem bunlarla birleştirebiliyormuyum ? yani belirttikleriniz sadece c++ üzerinemi entegre edili yoksa c# yahut vb.net üzerindende yapımı sağlanabilirmi ?
Belirttiğim gibi menü olayında c++ için visual studio kullanıldığını biliyorum fakat menü(Tools) açılıp açılmadığını bilmiyorum yani Form uygulaması açılıp içeriği c++ ile yapılıyormu bunuda bilmiyorum vede akşama araştıracağım yahut kendim denerim birazdan fakat yukarıda söylediğim gibi c# üzerinden yeterli düzeyde bilgim var ise yapabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?