Bunu görmüştüm evet peki halı hazırdaki projeye nasıl ekleyebilirim sorularımı maruz görc# ta mac adresini değişkene alıp if else ile kontrol ettirip api ile veritabanına aktarıp basit kontrol sistemi yapabilirsin
örnek konu
https://memoryhackers.org/konular/c-ile-hwid-giris-sistemi-yapimi.216833/
ordaki kodları formun olduğu classa yapıştırBunu görmüştüm evet peki halı hazırdaki projeye nasıl ekleyebilirim sorularımı maruz gör
kanka sistemi id pass şeklinde yapsan senin için daha rahat olmaz mı ?Sıkıntı olmaz kanka çok çok gider şikayet ederim siciline işleyecek got yoktur burda öyle şeyler yapacak kişilerinbu arada evet geçilmesi mümkün tabiki ama bana basit bir koruma olsa dahi yeter satışa sunmayacam kodlarda altın değerinde değil maksat çok kişi kullanmasın yeter proje hazır onun başına hwidi eklemem lazım işte
İd pwyi dağıtırlar diye düşündüm knkkanka sistemi id pass şeklinde yapsan senin için daha rahat olmaz mı ?
Id'yi mac'e bağlama tarzı bir şey yapabilirsin yani bir id ye bir kişi girdikten sonra o mac adresi kaydedilir ve daha sonrasında farklı mac adresinden başkası giremezİd pwyi dağıtırlar diye düşündüm knk
Böyle birşey bulabilirsem oda olur kanka dedigin mantıklı gayetId'yi mac'e bağlama tarzı bir şey yapabilirsin yani bir id ye bir kişi girdikten sonra o mac adresi kaydedilir ve daha sonrasında farklı mac adresinden başkası giremez
bunu farklı projelerde yapanları gördüm fakat kodlama dili farklıydı ve alt yapısına şu an ulaşamam ulaşsam yardımcı olurdum ama dediğim sistem hwid sistemine göre daha basit olabilirBöyle birşey bulabilirsem oda olur kanka dedigin mantıklı gayet
Bende vb6 bir hwid projesi vardı önce adamın hwidini alıyordum baska bir exe ile sonra Hwidi projeye ekliyordum o hwidden başkası giremiyordu çok iyidi ama uymuyor kodlarbunu farklı projelerde yapanları gördüm fakat kodlama dili farklıydı ve alt yapısına şu an ulaşamam ulaşsam yardımcı olurdum ama dediğim sistem hwid sistemine göre daha basit olabilir
Knki bu konuda bana yardımcı olurmusun dcden beraber yapalımknk key sistemi yapıp hwid sistemi eklersen senin açından daha kolay olur ben öyle kulanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?