10 Eki 2021 #1 Melihk74 M Onaylı Üye Katılım 29 Tem 2017 Mesajlar 88 Tepki puanı 5 Ödüller 10 8 HİZMET YILI İyi akşamlar arkadaşlar, Microsoft Documentslerde system.resource ad alanı hakkında araştırma yaptığımda sınıf olarak Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap gibi kavramlar gördüm. Resxresource ile resource arasındaki fark nedir acaba aydınlatabilir misiniz?
İyi akşamlar arkadaşlar, Microsoft Documentslerde system.resource ad alanı hakkında araştırma yaptığımda sınıf olarak Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap , Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap - Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap gibi kavramlar gördüm. Resxresource ile resource arasındaki fark nedir acaba aydınlatabilir misiniz?
11 Eki 2021 #2 Cromeflex Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua Süper Üye Katılım 17 Mar 2016 Mesajlar 634 Çözümler 5 Tepki puanı 112 Ödüller 11 10 HİZMET YILI resxresource xml tabanlı diye biliyorum
12 Eki 2021 #3 weexin W Seçkin Üye Katılım 22 Kas 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 Tepki puanı 95 Ödüller 3 5 HİZMET YILI Resource program kaynaklarının toplandığı yer, resx xml tabanlı resource kaynaklarının bilgilerinin tutulduğu yer
Resource program kaynaklarının toplandığı yer, resx xml tabanlı resource kaynaklarının bilgilerinin tutulduğu yer