22 Eyl 2021 #1 alprh03 Uzman Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 200 Çözümler 6 Tepki puanı 15 Ödüller 7 6 HİZMET YILI Merhaba, çok basit bir konu için buradayım. Birşeyi eksik yaptığımdan eminim. Sorum şu : Basit bir hesaplama yazıyorum fakat bunun sonucunu textbox'a değilde rich boxa yazdırmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mıdır ? Ekli dosyalar kodlar.PNG 6.8 KB · Görüntüleme: 80
Merhaba, çok basit bir konu için buradayım. Birşeyi eksik yaptığımdan eminim. Sorum şu : Basit bir hesaplama yazıyorum fakat bunun sonucunu textbox'a değilde rich boxa yazdırmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mıdır ?
22 Eyl 2021 #2 TRKByte 1881 ⁓ 193∞ Seçkin Üye Katılım 21 Eki 2018 Mesajlar 565 Çözümler 3 Tepki puanı 181 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Basit bir hata. Yazdığın kod şu şekilde: C#: richtextbox1 = sonuc.tostring(); yazman gereken kod: C#: richtextbox1.text = sonuc.tostring(); Sona normal textbox larda olduğu gibi .text eklemen gerek.
Basit bir hata. Yazdığın kod şu şekilde: C#: richtextbox1 = sonuc.tostring(); yazman gereken kod: C#: richtextbox1.text = sonuc.tostring(); Sona normal textbox larda olduğu gibi .text eklemen gerek.
22 Eyl 2021 Konuyu başlatan #3 alprh03 Uzman Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 200 Çözümler 6 Tepki puanı 15 Ödüller 7 6 HİZMET YILI TRKByte' Alıntı: Basit bir hata. Yazdığın kod şu şekilde: C#: richtextbox1 = sonuc.tostring(); yazman gereken kod: C#: richtextbox1.text = sonuc.tostring(); Sona normal textbox larda olduğu gibi .text eklemen gerek. Genişletmek için tıklayın ... Gerçekten çok teşekkür ederim. Gözden kaçan basit bir hata...
TRKByte' Alıntı: Basit bir hata. Yazdığın kod şu şekilde: C#: richtextbox1 = sonuc.tostring(); yazman gereken kod: C#: richtextbox1.text = sonuc.tostring(); Sona normal textbox larda olduğu gibi .text eklemen gerek. Genişletmek için tıklayın ... Gerçekten çok teşekkür ederim. Gözden kaçan basit bir hata...
22 Eyl 2021 #4 TRKByte 1881 ⁓ 193∞ Seçkin Üye Katılım 21 Eki 2018 Mesajlar 565 Çözümler 3 Tepki puanı 181 Ödüller 8 7 HİZMET YILI alprh03' Alıntı: Gerçekten çok teşekkür ederim. Gözden kaçan basit bir hata... Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim iyi forumlar dilerim. Kendi konunuzu raporlayarak açıklamaya çözüldü yazarsanız mutlu olurum. Çok spam geliyor.
alprh03' Alıntı: Gerçekten çok teşekkür ederim. Gözden kaçan basit bir hata... Genişletmek için tıklayın ... Rica ederim iyi forumlar dilerim. Kendi konunuzu raporlayarak açıklamaya çözüldü yazarsanız mutlu olurum. Çok spam geliyor.