27 Mar 2021 #1 The Xare Uzman Üye Katılım 25 Ağu 2020 Mesajlar 188 Tepki puanı 29 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Herkese merhaba. Ben bir programımda SendKeys kullandığımda döngüye giriyor ve hep SendWait fonksiyonu çalışıyor. Ama ben sadece bir tuşa basılı tutulduğunda çalışmasını istiyorum ama olmuyor. Lütfen yardım edin! Kodum: C#: while(true){ if(IsKeyPushedDown(Keys.F6)) SendKeys.SendWait("LEAVEMEALONE"); }
Herkese merhaba. Ben bir programımda SendKeys kullandığımda döngüye giriyor ve hep SendWait fonksiyonu çalışıyor. Ama ben sadece bir tuşa basılı tutulduğunda çalışmasını istiyorum ama olmuyor. Lütfen yardım edin! Kodum: C#: while(true){ if(IsKeyPushedDown(Keys.F6)) SendKeys.SendWait("LEAVEMEALONE"); }
27 Mar 2021 #2 NekoChan Are you sure Süper Üye Katılım 3 Ara 2017 Mesajlar 930 Çözümler 13 Tepki puanı 335 Ödüller 9 8 HİZMET YILI Hemen yardım edeyim şunu kullanalım timer yada thread oluştur C#: [DllImport("user32.dll")] static extern short GetAsyncKeyState(System.Windows.Forms.Keys vKey); if(GetAsyncKeyState(Keys.F6) < 0) // Basılı Tutarken { // Artık ne yapacaksan } Son düzenleme: 27 Mar 2021
Hemen yardım edeyim şunu kullanalım timer yada thread oluştur C#: [DllImport("user32.dll")] static extern short GetAsyncKeyState(System.Windows.Forms.Keys vKey); if(GetAsyncKeyState(Keys.F6) < 0) // Basılı Tutarken { // Artık ne yapacaksan }