Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Google de var ama ? siri uygulamasında da var bize türkçe bir kütüphane lazım işte herkesin yardımlarını bekliyorum.kardeşim spech text diye bir kütüpane var ama ingilizce konuşmaları anlıyo türkçe bi kütüpane yok
Türkce arastir bulursunGoogle de var ama ? siri uygulamasında da var bize türkçe bir kütüphane lazım işte herkesin yardımlarını bekliyorum.
İşte bende bu konuda bana yardım edebilecek adam lazım diyorum konuyu açtım açalı bundan bahsediyorumTürkce arastir bulursun
Bak şey yapabilirsin google docsta sesle yazma var ve ya google aramada web browserdan arkaplanda onu acip yaziya donusturunce forma cekGoogle de var ama ? siri uygulamasında da var bize türkçe bir kütüphane lazım işte herkesin yardımlarını bekliyorum.
Kodu ver diye bir şey dediğim yok sadece araştırma yaparken nasıl yapmalıyım bir yol haritası gösterebilirseniz çok iyi olur diyecektim.Arkadasin dedigi icin webbrowser arastir biz sana kodu verirsek anlami kalmaz
Yandex-Google Translate gibi arkaplana api , webbrowser veya kendi oluşturduğunuz bir altyapı ile programı bu siteye bağlayın sonrasında seslendirilecek metni bu sitedeki ilgili yere doldurup okutma işlemini yapınKodu ver diye bir şey dediğim yok sadece araştırma yaparken nasıl yapmalıyım bir yol haritası gösterebilirseniz çok iyi olur diyecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?