2 Ara 2018 Yasaklandı #1 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI Kod; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2 Ara 2018 #2 DarkGriffin Uzman Üye Katılım 25 Kas 2018 Mesajlar 216 Tepki puanı 41 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Convert.ToInt64(variable) veyahut UInt64.Parse(variable) methodları dener misin? var sunucu_id = _client.GetGuild(UInt64.Parse(textbox5.Text)); şeklinde Edit: Ayrıca bu tarz çevrim olaylarında Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu şekilde aratarak değer tiplerini değiştirip methodları görebilirsin
Convert.ToInt64(variable) veyahut UInt64.Parse(variable) methodları dener misin? var sunucu_id = _client.GetGuild(UInt64.Parse(textbox5.Text)); şeklinde Edit: Ayrıca bu tarz çevrim olaylarında Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu şekilde aratarak değer tiplerini değiştirip methodları görebilirsin
3 Ara 2018 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 dear Dai D Banlı Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 933 Çözümler 2 Tepki puanı 228 Ödüller 6 10 HİZMET YILI DarkGriffin' Alıntı: Convert.ToInt64(variable) veyahut UInt64.Parse(variable) methodları dener misin? var sunucu_id = _client.GetGuild(UInt64.Parse(textbox5.Text)); şeklinde Edit: Ayrıca bu tarz çevrim olaylarında Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu şekilde aratarak değer tiplerini değiştirip methodları görebilirsin Genişletmek için tıklayın ... senin yaptığın string den int ye dönüştürme ben ulong istemiştim ayrıca böylede kolay bir şekilde çözülebiliyor; ulong x = ulong.Parse(textBox.Text);
DarkGriffin' Alıntı: Convert.ToInt64(variable) veyahut UInt64.Parse(variable) methodları dener misin? var sunucu_id = _client.GetGuild(UInt64.Parse(textbox5.Text)); şeklinde Edit: Ayrıca bu tarz çevrim olaylarında Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu şekilde aratarak değer tiplerini değiştirip methodları görebilirsin Genişletmek için tıklayın ... senin yaptığın string den int ye dönüştürme ben ulong istemiştim ayrıca böylede kolay bir şekilde çözülebiliyor; ulong x = ulong.Parse(textBox.Text);
4 Ara 2018 #4 DarkGriffin Uzman Üye Katılım 25 Kas 2018 Mesajlar 216 Tepki puanı 41 Ödüller 7 7 HİZMET YILI efe6768' Alıntı: senin yaptığın string den int ye dönüştürme ben ulong istemiştim ayrıca böylede kolay bir şekilde çözülebiliyor; ulong x = ulong.Parse(textBox.Text); Genişletmek için tıklayın ... uint64 zaten 2 tane long yani ulong oluyor diye biliyorum ama çözdüysen sorun yok
efe6768' Alıntı: senin yaptığın string den int ye dönüştürme ben ulong istemiştim ayrıca böylede kolay bir şekilde çözülebiliyor; ulong x = ulong.Parse(textBox.Text); Genişletmek için tıklayın ... uint64 zaten 2 tane long yani ulong oluyor diye biliyorum ama çözdüysen sorun yok