14 Ağu 2018 #1 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar, Bundan sonra yapmış olduğum projeleri sizlerle paylaşmaya karar verdim. Küçük projelerden daha kullanışlı olan projelere doğru sizlerle paylaşacağım. Kullanımı: Program T.C Numaranızı algoritma işlemini yaparak kontrol eder. Doğru ise ekranda yeşil yazı ile size bilgi verir. Herhangi bir siteden veri çekmez, kayıt yapmaz ve internet gerektirmez. Çevrimdışı çalışan bir uygulamadır. Oldukça basit bir kodlaması vardır. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Son düzenleme: 16 Ağu 2018
Merhaba arkadaşlar, Bundan sonra yapmış olduğum projeleri sizlerle paylaşmaya karar verdim. Küçük projelerden daha kullanışlı olan projelere doğru sizlerle paylaşacağım. Kullanımı: Program T.C Numaranızı algoritma işlemini yaparak kontrol eder. Doğru ise ekranda yeşil yazı ile size bilgi verir. Herhangi bir siteden veri çekmez, kayıt yapmaz ve internet gerektirmez. Çevrimdışı çalışan bir uygulamadır. Oldukça basit bir kodlaması vardır. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
14 Ağu 2018 #2 Mr.BullS M Süper Üye Katılım 12 May 2018 Mesajlar 834 Tepki puanı 167 Ödüller 6 8 HİZMET YILI ama öyle diyorda doğru değildir
14 Ağu 2018 Konuyu başlatan #3 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI Mr.BullS' Alıntı: ama öyle diyorda doğru değildir Genişletmek için tıklayın ... T.C. Numaralarımızın bir algoritması vardır. Random olarak rakamlar verilmez. Bu algoritmayı kullanarak programı kendim kodladım. Test ettim, doğruluğunda bir sorun görmedim. Sizde deneyebilirsiniz.
Mr.BullS' Alıntı: ama öyle diyorda doğru değildir Genişletmek için tıklayın ... T.C. Numaralarımızın bir algoritması vardır. Random olarak rakamlar verilmez. Bu algoritmayı kullanarak programı kendim kodladım. Test ettim, doğruluğunda bir sorun görmedim. Sizde deneyebilirsiniz.
14 Ağu 2018 Yasaklandı #4 kral234576 K Banlı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 1,484 Çözümler 2 Tepki puanı 505 8 HİZMET YILI Ya tc çalınırsa
14 Ağu 2018 Konuyu başlatan #5 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI kral234576' Alıntı: Ya tc çalınırsa Genişletmek için tıklayın ... Konu yetkili kişi tarafından incelenebilir. Kaynak kodlarına sahibim. İllegal bir işlem yapılmıyor, sadece T.C.'nın doğruluğu kontrol ediliyor.
kral234576' Alıntı: Ya tc çalınırsa Genişletmek için tıklayın ... Konu yetkili kişi tarafından incelenebilir. Kaynak kodlarına sahibim. İllegal bir işlem yapılmıyor, sadece T.C.'nın doğruluğu kontrol ediliyor.
14 Ağu 2018 Yasaklandı #6 kral234576 K Banlı Üye Katılım 10 Ara 2017 Mesajlar 1,484 Çözümler 2 Tepki puanı 505 8 HİZMET YILI reload58' Alıntı: Konu yetkili kişi tarafından incelenebilir. Kaynak kodlarına sahibim. İllegal bir işlem yapılmıyor, sadece T.C.'nın doğruluğu kontrol ediliyor. Genişletmek için tıklayın ... Banane yha ben bunu kullanmam
reload58' Alıntı: Konu yetkili kişi tarafından incelenebilir. Kaynak kodlarına sahibim. İllegal bir işlem yapılmıyor, sadece T.C.'nın doğruluğu kontrol ediliyor. Genişletmek için tıklayın ... Banane yha ben bunu kullanmam
14 Ağu 2018 Konuyu başlatan #7 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI kral234576' Alıntı: Banane yha ben bunu kullanmam Genişletmek için tıklayın ... Sana özellikle kullan demiyorum, paylaştım. İsteyen kullanır.
kral234576' Alıntı: Banane yha ben bunu kullanmam Genişletmek için tıklayın ... Sana özellikle kullan demiyorum, paylaştım. İsteyen kullanır.
15 Ağu 2018 #8 burakhappy B succ Uzman Üye Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 192 Tepki puanı 7 10 HİZMET YILI Internette bunun ile ilgili çok eski bir kaynak vardı tekrar canlandırman güzel olmuş, yararlı!
16 Ağu 2018 Konuyu başlatan #9 reload58 Acemi Mühendis Seçkin Üye Katılım 12 Nis 2018 Mesajlar 350 Çözümler 2 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Yaş 30 8 HİZMET YILI burakhappy' Alıntı: Internette bunun ile ilgili çok eski bir kaynak vardı tekrar canlandırman güzel olmuş, yararlı! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler, virüs total eklendi.
burakhappy' Alıntı: Internette bunun ile ilgili çok eski bir kaynak vardı tekrar canlandırman güzel olmuş, yararlı! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler, virüs total eklendi.