C# Ters Mühendislik İçin Ayarlar Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar C# 'tan bir program yazdım. Bunu setup dosyası haline getirmeyi öğrendim fakat ters mühendislik önleme ve api key kontrolü için destek ya da fikir verebilecek biri var mı ? Bu işlerde yeniyim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkürler arkadaşlar inceleyeceğim.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bu arada activation key için hala ciddi yardıma ihtiyacım var bu yüzden konu açık kalabilirse çok sevinirim

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Haklısın internete göz gezdirdim standart kullanımın cracklendiği birçok video var modlama konusunu araştırmam lazım
Hayır hayır hayır open-source ve free korumalar her zaman en kolay cracklenenlerdir
en iyi korumalar anonim korumalardır
düzgün bir koruma istiyorsan paraya kıyıp VMP falan alacaksın

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hayır hayır hayır open-source ve free korumalar her zaman en kolay cracklenenlerdir
en iyi korumalar anonim korumalardır
düzgün bir koruma istiyorsan paraya kıyıp VMP falan alacaksın
Operation Research üzerine bir program yazmıştım, genelde üniversitelerde ya da o tarz kurumlarda kullanılan program türü. Günlük kullanım çok olmadığı için cracklenip yayılır mı emin değilim VMP doğru baktıysam eğer 500-1000 dolar civarı.

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Operation Research üzerine bir program yazmıştım, genelde üniversitelerde ya da o tarz kurumlarda kullanılan program türü. Günlük kullanım çok olmadığı için cracklenip yayılır mı emin değilim VMP doğru baktıysam eğer 500-1000 dolar civarı.
eğer programını düzgün bir şekilde koruyacaksan paraya kıyman lazım yoksa lamerlar bile gelip kırar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...