Haklısın internete göz gezdirdim standart kullanımın cracklendiği birçok video var modlama konusunu araştırmam lazımconfuserex i modlarsan daha iyi olur senin icin
Hayır hayır hayır open-source ve free korumalar her zaman en kolay cracklenenlerdirHaklısın internete göz gezdirdim standart kullanımın cracklendiği birçok video var modlama konusunu araştırmam lazım
Operation Research üzerine bir program yazmıştım, genelde üniversitelerde ya da o tarz kurumlarda kullanılan program türü. Günlük kullanım çok olmadığı için cracklenip yayılır mı emin değilim VMP doğru baktıysam eğer 500-1000 dolar civarı.Hayır hayır hayır open-source ve free korumalar her zaman en kolay cracklenenlerdir
en iyi korumalar anonim korumalardır
düzgün bir koruma istiyorsan paraya kıyıp VMP falan alacaksın
eğer programını düzgün bir şekilde koruyacaksan paraya kıyman lazım yoksa lamerlar bile gelip kırarOperation Research üzerine bir program yazmıştım, genelde üniversitelerde ya da o tarz kurumlarda kullanılan program türü. Günlük kullanım çok olmadığı için cracklenip yayılır mı emin değilim VMP doğru baktıysam eğer 500-1000 dolar civarı.
Biraz araştırdım web tabanlı programlama diye bir öneri buldum Asp.net api si filan kullanıyorlarmış biraz onu araştıracağımeğer programını düzgün bir şekilde koruyacaksan paraya kıyman lazım yoksa lamerlar bile gelip kırar