- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Teşekkürler belki sıfırlayan bir cmd komutu olduğunu düğünmüştüm.karışık anlatmışsın, muhtemelen sistemin açık kaldığı süreyi sıfırlamak istiyorsunuz, sistemin açık kaldığı süre, sadece restart ile sıfırlanır. cmd komutu ile sıfırlamak mümkün değildir. iyi forumlar.
Programı pc açıldığında başlamasını ayarlarsın. Program açıldığında Tickratei alırsın sonra aradaki zamanı farkını ölçerken şuanki tickratei, başlangıçtaki tickrateden çıkarırsın sonra onu zaman birimine dönüştürürsün veyahut program açıldığında Stopwatch başlatırsın sonra istediğin zaman oradan aradaki zaman farkını yazdırırsınTeşekkürler belki sıfırlayan bir cmd komutu olduğunu düğünmüştüm.
Reis benim istediğim sıfırlama ölçme değil. Yani buton eventine sıfırlamayı ekliyormuş gibi düşün.Programı pc açıldığında başlamasını ayarlarsın. Program açıldığında Tickratei alırsın sonra aradaki zamanı farkını ölçerken şuanki tickratei, başlangıçtaki tickrateden çıkarırsın sonra onu zaman birimine dönüştürürsün veyahut program açıldığında Stopwatch başlatırsın sonra istediğin zaman oradan aradaki zaman farkını yazdırırsın
Tickrate'i arttıran kodu buraya at, elimden geleni yapayım.Reis benim istediğim sıfırlama ölçme değil. Yani buton eventine sıfırlamayı ekliyormuş gibi düşün.
Her şeye baktım ama tickrate arttırmayı bırak hiç bir şey yapamıyosun elleyemiyorsun ona.Tickrate'i arttıran kodu buraya at, elimden geleni yapayım.
Tickconut sistem başladığı an başlar. MS hesabında yükselir ve sadece yeniden başlatmada sıfırlanıyor. Yani sistem açıldığı an bir timer var ve ms hesabında saniye saniye artıyor.Environment.TickCount neye göre yükseliyor? neye göre artıyor. bir zaman dilimi mi var program açıldıgı saniyeden başlayıp mı artıyor yoksa saatin sayısalını mı çekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?