C++ Ürün Pointer Nasıl Bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm arkadaşlar ben c++'ta orta düzeydeyim fakat benim çözemediğim tek şey şu "pointer" meselesi oyun içindeki ürünlerin örneğin zulu'daki tepme azzaltıcı'nın pointer'ini nasıl bulacağım ve nasıl yükselteceğim yani game hacking'in mantığını tam anlamıyla bilmiyorum ama düşününce o ürünün mesele +%15 tepme azaltıcıyı +%100 olarak değiştirip silahın tepmesi bitecek bunun gibi şeyleri nasıl yapacağım hakkında bana bilgi verebilecek bu işten anlayan arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
aç cheat engineyi increase ile decrease next scana optionsdan tuş ata kaydet ve pause game while scanning de unknow valueyi seç ve new scan de
ondan sonra sektir ve increase tusuna bas sekme durunce decrease boyle devam et bulursun
başka bir yolu ise baseplayerpointer den bulabilirsin sana k.g

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aç cheat engineyi increase ile decrease next scana optionsdan tuş ata kaydet ve pause game while scanning de unknow valueyi seç ve new scan de
ondan sonra sektir ve increase tusuna bas sekme durunce decrease boyle devam et bulursun
Eyvallah kardeşim çok teşekkürler <3

Ya bide benim bu sorumun tam cümlesi ne yani nasıl bi cümleyle ben bunu internette aratırsam karşıma istediğim gibi sonuçlar gelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...