Selamün aleyküm öncelikle,
Ben Company of heroes adlı oyunun offline halinde küçük bir trainer yapmak istiyorum. Amacım kötü bir yön değil tamamen C# öğrenmeye eğlim sadece küçük bir proje tabi ki..
Kimine etik kimine göre etik değil, bu tartışılır bi konu ben buraya birşey öğrenmek adına yazıyorum tartışmak için değil elbette.. ( HATER insanlar adına ekledim bu düşüncemi )
Şimdi procces yani işlemci modüllü adresi nasıl trainere ekleyebilirim? hangi method ile ekleyebilirim çünkü direk olarak
"RelicCOH.exe+006CED60" yapamıyorum ve kalıcı modülle gösterilen pointerim Kalıcı pointer = "RelicCOH.exe"+006CED60
'dir.
Bunu küçük bir trainer yapmak istiyorum fakat kodlamada sadece writepointerle yaptığımda RelicCOH.exe tanımlayamıyorum çünkü proccess modülünü işaret ediyor. Ben bu modülü writepointer("RelicCOH") yazdığımda olmuyor benim istediğim şu (RelicCOH.exe + &H6CED60, &Hoffset, &Hoffset, &Hoffset) fakat ben bunu hangi etiketle başarabilirim? Bana yol gösterin bilen üstadlarımdan yardım istiyorum şimiden teşekkür ederim..
Eksik anlatım olabilir ona göre yoruma yazın tam detaylı kod parçacıklarını paylaşayım..