OleDbCommand kmt = new OleDbCommand();
DialogResult c;
c = MessageBox.Show("Silmek İstediğinize Emin Misiniz?", "Uyarı!!!!", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
if (c == DialogResult.Yes)
{
baglanti.Open();
kmt.CommandText = "delete from servis where Servis_Kayit_no='" + textBox1.Text + "'";
kmt.ExecuteNonQuery();
baglanti.Close();
textBox1.Clear();
}
Dostum internette ki çoğu site işe yaramadıDostum bence bu -->Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap<--'ten yardım ala bilirsin
Ya kodlar yanlış ise dostum ne dersin * acabaDostum internette ki çoğu site işe yaramadı
valla bakıyorum saatlerdir hata göremiyorumYa kodlar yanlış ise dostum ne dersin * acaba
Dostum rica etsem link verme şansın var mıKod denetleyici programlar var onlardan bakabilirsin.
Knk vallahi şuan bakmadımda az araştırırsan bulabilirsnDostum rica etsem link verme şansın var mı
Teşekkürler kanka araştırcam şimdiKnk vallahi şuan bakmadımda az araştırırsan bulabilirsn
sorunu hallettim kral teşekkürler yinede konu #kilitkardeşim sanırım üst tarafda bağlantıyı başlatığın kodlarda hata var projeyi kodları komple paylaşırsan yardımcı olabilrim
Şu kodun proje içindeki yerini atar mısın? kmt neye eş değer?kmt.ExecuteNonQuery();
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?