30 Nis 2016 #1 nadetalha N Üye Katılım 7 Şub 2016 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Arkadaşlar SelamunAleyküm C++ Hakkında Fazla Bi Bilgim Yok Ama Bir Kaç Yerden Bilgi Ve Videolar İzleyerek 3d3 Menü Falan Yaptım Oyun İçinde INS ile açıyorum O özellikleri On Falan Yapıyorum Fakat Pointer Ve Value ler olmadığı için bir işe Yaramıyor Tabi :d Ben Bu Pointer Ve Valueleri Nereye Ve Nasıl Yazabilirim Kısaca Özet Geçerseniz Güzel Olur Teşekkürler.! Bilenler Lütfen Kısaca Özet Geçsin.! memoryhackers.org <3
Arkadaşlar SelamunAleyküm C++ Hakkında Fazla Bi Bilgim Yok Ama Bir Kaç Yerden Bilgi Ve Videolar İzleyerek 3d3 Menü Falan Yaptım Oyun İçinde INS ile açıyorum O özellikleri On Falan Yapıyorum Fakat Pointer Ve Value ler olmadığı için bir işe Yaramıyor Tabi :d Ben Bu Pointer Ve Valueleri Nereye Ve Nasıl Yazabilirim Kısaca Özet Geçerseniz Güzel Olur Teşekkürler.! Bilenler Lütfen Kısaca Özet Geçsin.! memoryhackers.org <3
30 Nis 2016 #2 Kinetiz K ☄ ☄ ☄ Süper Üye Katılım 11 Nis 2016 Mesajlar 605 Tepki puanı 22 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Bi An Gm Dövmesini Görünce İndiresim Geldi Sonra Yazdığın Mesajı Görünce Bilgi İçin Bu Resmi Attığını Gördüm +
Bi An Gm Dövmesini Görünce İndiresim Geldi Sonra Yazdığın Mesajı Görünce Bilgi İçin Bu Resmi Attığını Gördüm +
30 Nis 2016 Yasaklandı #3 Marvel-S M No System Safe Banlı Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 551 Tepki puanı 114 Yaş 26 10 HİZMET YILI Bu d3d yi nasıl yaptığını video ile anlatırmisiniz