PROGRAMMER
Seçkin Üye
private int magicalcoder_y = 0;
private int magicalcoder_x = 0;
private bool magicalcoder = false;
Forum MouseDown Kısmına yapıştıracal kodlar.
{
this.magicalcoder = true;
this.magicalcoder_x = System.Windows.Forms.Cursor.Position.X - Convert.ToInt32(base.Left);
this.magicalcoder_y = System.Windows.Forms.Cursor.Position.Y - Convert.ToInt32(base.Top);
}
Forum MouseUp Kısmına yapıştıracal kodlar.
{
this.magicalcoder = false;
}
Forum MouseMove Kısmına yapıştıracal kodlar.
{
bool magicalcoder1 = this.magicalcoder;
if (magicalcoder1)
{
base.Left = (double)(System.Windows.Forms.Cursor.Position.X - this.magicalcoder_x);
base.Top = (double)(System.Windows.Forms.Cursor.Position.Y - this.magicalcoder_y);
}
}
Hocam bu programla dilinde kullanılan bir yol, yaptığınız forumu mousue ile haraket ettirmenize olanak sağlar.mousumun dpi düşük yükseltme ihtimalim var mı bu programı kullanarak
kardeşim ona bir çözüm yok. onlar için sadece ayarlardan fare hızını fln ayarlıyabiliyorsun keşke bende oyle birşey yapabilsem ama yokKardeşim kodlardan anlyıorsun sanırım dpı nasıl yukselır programsız ? Her oyunda aynı hassasıyet ayarıyla oynamak ıstıyorum ama olmuyor her oyunda farklı ayar
Fare ayarlarındaki hassasiyeti tek bir kere değiştirirsen otamatik olarak öyle kalır ve asla değiştirmez, sen değiştirmediğin sürece öyle bir mantık yapabilirsin, oyun içi fare hızı farklı olacaktır ama her oyun aynı değildir. Örneğin hassasiyet olarak Cod ile Wolftü aynı olabilir mi?Kardeşim kodlardan anlyıorsun sanırım dpı nasıl yukselır programsız ? Her oyunda aynı hassasıyet ayarıyla oynamak ıstıyorum ama olmuyor her oyunda farklı ayar
Hocam açılan konuyu düzgün okuyun, yorum kasmayınbu kullanacamız mausun modelını soylersenız bızlerde faydalanmak ısterız inş
Yorum kasmayın, düzgün okuyun.mouse modeli nedir
Youtube'de çok videosu var, izliyerek öğrenebilirsiniz, takıldığınız yerlerde sormaktan çekinmeyin.abi programcılık ogrenmek ıstıyorum yardım edebilirmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?