Süper Üye
nader11ndeu' Alıntı:Hayır yani bu nasıl bir konu. İstediğin yerine yazarsın ne dememi bekliyorsun c++ vb.nete benzemez emek vericeksin. Bir menü yaptıysan o menüde diyelimki 1 numaralı item on off oldu. On olunca şunu yap dersin off olunca bunu yap dersin.
Bunu nerde diyecem diyorsan void açarsın mainhack diye bunu dllmainde createthread ile çağırırsın daha sonra o voidin içine while ekliyerek döngüye alırsın orda yaparsın işlerini.
nader11ndeu' Alıntı:Hayır yani bu nasıl bir konu. İstediğin yerine yazarsın ne dememi bekliyorsun c++ vb.nete benzemez emek vericeksin. Bir menü yaptıysan o menüde diyelimki 1 numaralı item on off oldu. On olunca şunu yap dersin off olunca bunu yap dersin.
Bunu nerde diyecem diyorsan void açarsın mainhack diye bunu dllmainde createthread ile çağırırsın daha sonra o voidin içine while ekliyerek döngüye alırsın orda yaparsın işlerini.
DWORD WINAPI hThread(LPVOID LPC)
{
while(1)
{
// if(hilenin_ait_oldugu_bool){
// DWORD ADRES = csh + 0x bilmem ne
// dword val = bilmem ne
// WriteProcess işlemi
// }
}
return 0
}
exBrowser' Alıntı:dostum hileyi kullanacağın yer ayrı bi thread olmalı
Kod:DWORD WINAPI hThread(LPVOID LPC) { while(1) { // if(hilenin_ait_oldugu_bool){ // DWORD ADRES = csh + 0x bilmem ne // dword val = bilmem ne // WriteProcess işlemi // } } return 0 }
[Noktalı virgül eklenmiyor *** bune? .d]
yukarıdaki fonksiyonu dllmainde ayrı bi thread olarak açacaksın while olduğu için bir döngüde olacak sürekli hileyi yapacak
exBrowser' Alıntı:ahahah işim gücüm yok ben mi halledicem anlattık işte hilelerini ayrı bi threadda yaptır bunuda bilmiyosan git ingilizce makaleler anlatımlar oku geliştir kendini
exBrowser' Alıntı:zamanında 1-2 kez nader yardımcı oldu isot yardımcı oldu ama en çok kendim yabancı videolar izleyerek yabancı forumlardan anlatım bakarak kendimi geliştirdim ayrıca ben aksini iddia etmedim yabancı forumlardan konu okurken bile yardım alıyorsun ne bu atar
Ayrıca insan gibi konuş her önüne gelene de atar yapma bir gün ipin çekilir senin
Naderim hiç bir sembol vs atamıyorum olayı ne bunun yau
exBrowser' Alıntı:Açıkladığın için eyvallah naderim her neyse son hileyi bitirince sizin forumda paylaşmayı planlıyorum coder alımı var mı?
ve harbiden sıkmaya başladı hiç virgül nokta vs koyamıyorum 25 mesaj felan diyor sınır geçmem lazım sanırım
Mağaramdan çıkardığın için teşekkürler solspeysimLeftSpace' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Açıkladığın için eyvallah naderim her neyse son hileyi bitirince sizin forumda paylaşmayı planlıyorum coder alımı var mı?
ve harbiden sıkmaya başladı hiç virgül nokta vs koyamıyorum 25 mesaj felan diyor sınır geçmem lazım sanırım
Eklentide sıkıntı var kapattım *** eklentisini :saol bilgilendirme için
nader11ndeu' Alıntı:Burda kendini bisi zanneden yok. Adam sana gereken informationu benden ayrintili vermis. Adam senin amelen degil. C plus plusta sizin gibi veletler icin degil. Once saygili olmayi ogren. Exbrowsere evet zamaninda kucuk yardimlarimiz dokundu ama o hicbir zaman writeprocessmemory nedir diye bir soruyla gelmedi. Yani adam kendi cabaladi adama ben bisi ogretmedim. Sanada kimse bir sey ogretmek zorunda degil. Ayriyetten sembol konusunda bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?