C++ Yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Beyler baştan söyleyin mobilden giriyorum konu yerını bbulamadım.  Neyse konuma geçek .  Bir menü yaptım test ettim fakat bunun pointerlerini nereye giriyoruz?  Vbnet den sonra c++ biraz garip geldi.  Dword Hack Team beklıyorum bizde öğrenecez artık. Cahilliğim var bu konuda  k.b .

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hayır yani bu nasıl bir konu. İstediğin yerine yazarsın ne dememi bekliyorsun c++ vb.nete benzemez emek vericeksin. Bir menü yaptıysan o menüde diyelimki 1 numaralı item on off oldu. On olunca şunu yap dersin off olunca bunu yap dersin.

Bunu nerde diyecem diyorsan void açarsın mainhack diye bunu dllmainde createthread ile çağırırsın daha sonra o voidin içine while ekliyerek döngüye alırsın orda yaparsın işlerini.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Anladım hocam

Fakat bilmediğim için  bana uygulamalı  biri göstermesi lazım  bu kodlamayı

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum hileyi kullanacağın yer ayrı bi thread olmalı

Kod:
DWORD WINAPI hThread(LPVOID LPC)
{
while(1)
{
// if(hilenin_ait_oldugu_bool){
 // DWORD ADRES = csh + 0x bilmem ne
 // dword val = bilmem ne
// WriteProcess işlemi
// }
}
return 0
}

[Noktalı virgül eklenmiyor aq bune? .d]
yukarıdaki fonksiyonu dllmainde ayrı bi thread olarak açacaksın while olduğu için bir döngüde olacak sürekli hileyi yapacak

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

İyi güzel hoşda ben pcye geçince  sen halledersin

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ahahah işim gücüm yok ben mi halledicem anlattık işte hilelerini ayrı bi threadda yaptır bunuda bilmiyosan git ingilizce makaleler anlatımlar oku geliştir kendini

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
ahahah işim gücüm yok ben mi halledicem anlattık işte hilelerini ayrı bi threadda yaptır bunuda bilmiyosan git ingilizce makaleler anlatımlar oku geliştir kendini

Sana kim öğretti ? Hangi amaçla öğretti ? Bi onu söylesene . Bilmeyen bilenlerden yardım ala ala kendini geliştirir.

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
zamanında 1-2 kez nader yardımcı oldu isot yardımcı oldu ama en çok kendim yabancı videolar izleyerek yabancı forumlardan anlatım bakarak kendimi geliştirdim ayrıca ben aksini iddia etmedim yabancı forumlardan konu okurken bile yardım alıyorsun ne bu atar
Ayrıca insan gibi konuş her önüne gelene de atar yapma bir gün ipin çekilir senin 

Naderim hiç bir sembol vs atamıyorum olayı ne bunun yau

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Atar yapmıyorum senin gibileri ( kendini bir şey zannedenleri) takmıyorum.  Yardımın için teşekkür ederim genede

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kendini bir şey zannedenleri demek ksjdskjdksjdkd
Ne yaptımda bunu düşündün acaba çok merak ediyorum kimsenin zamanı yok sana anlatmaya sende gidip 1-2 yıl önceki konuları araştır dostum ayrıca bu devirde kimse kimseye bir şeyini vermez okki xd

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Burda kendini bisi zanneden yok. Adam sana gereken informationu benden ayrintili vermis. Adam senin amelen degil. C plus plusta sizin gibi veletler icin degil. Once saygili olmayi ogren. Exbrowsere evet zamaninda kucuk yardimlarimiz dokundu ama o hicbir zaman writeprocessmemory nedir diye bir soruyla gelmedi. Yani adam kendi cabaladi adama ben bisi ogretmedim. Sanada kimse bir sey ogretmek zorunda degil. Ayriyetten sembol konusunda bir bilgim yok

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Açıkladığın için eyvallah naderim her neyse son hileyi bitirince sizin forumda paylaşmayı planlıyorum coder alımı var mı?

ve harbiden sıkmaya başladı hiç virgül nokta vs koyamıyorum 25 mesaj felan diyor sınır geçmem lazım sanırım

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Eklentide sıkıntı var kapattım amk eklentisini : saol bilgilendirme için

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Mağaramdan çıkardığın için teşekkürler solspeysim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunu ts3 de belirterek konuşabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Nice hocam nader de velet  dediyse nediyeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...